Hudvård

Recension: Garden of Wisdom Fruity Exfo 5 % Cleanser

26 augusti, 2011

gow_fruityexfo.jpg

Efter att ha läst Fröken Rosas recension om Fruity Exfo 5 % Cleanser visste jag att den hade en given plats i min första beställning från den amerikanska webbshoppen Garden of Wisdom (GoW). Denna rengöring innehåller bland annat salicylsyra och mjölksyra som exfolierar huden kemiskt och tar bort döda hudpartiklar och smuts. Jag har testat en del syraprodukter sedan jag började blogga och kan säga att trots att den här är mild och knappt känns på huden så är den effektiv. Jag tror inte att jag inbillar mig när jag tycker att huden är bra mycket lenare efter användning.

Rengöringen är ganska lös i konsistensen och innehåller ett fåtal mycket små korn som snabbt löses upp. Doften känns realtivt obefintligt och vad det än är för doft jag anar så försvinner den fort. Väl på huden känns det att jag lagt på något som aktivt arbetar och det pirrar en aning under tiden jag har rengöringen på huden. Efter rengöringen känner jag mig både ren och len och nu på sommaren behöver jag inte följa upp med en kräm efteråt. Det gör jag visserligen ändå men mest av vana. Till vintern tror jag dock att det kommer krävas lite fukt eftersom min hud då blir mycket torr och inte klarar av att återfukta sig själv efter rengöring.

Sammanfattning
En mycket prisvärd rengöring som gör vad den ska och snabbt ger ett synbart resultat. Passar alla hudtyper utom de allra känsligaste och utifrån hudtyp kan man lägga upp antalet användningstillfällen per vecka. Den är fantastiskt bra och jag kommer definitivt att beställa en fullstor förpackning.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Var: www.gardenofwisdom.com, direktlänk till produkten.
Pris: 1 oz (ca 30 ml) $4.05, 4 oz (ca 118 ml) $12.70, 8 oz (ca 235 ml) $20.15. Frakten är volymbaserad och börjar på $5.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Des 26 augusti, 2011 at 20:45

  Vad roligt att du gillade den!

 • Svara Josephine 26 augusti, 2011 at 21:51

  Den här är jag väldigt nyfiken på, tack för recensionen!

 • Svara Heini 4 september, 2011 at 18:33

  Jag är intresserad av den här produkten men jag undrar passar den också om man vill ta av sminken eller måste man första använda någon annan produkt?

 • Lämna ett svar

  Reklam