Hudvård

Recension: Essence Eye Makeup Remover

14 augusti, 2008

Den här removern för vattenfast ögonmakeup köptes under min Berlinresa i juni. Den var inte alls dyr och därför kvittade det lite om den inte var bra.

Jag har nu testat den här ett par gånger och kan säga att jag inte alls gillar den. Visst tar den bort vattenfast makeup, det gör den. Men den svider så ända in i attan i ögonen att jag nu givit upp hoppet om den. Dessutom efterlämnar den en oljig hinna som heter duga och som sprider sig i hela ansiktet när man försöker tvätta bort den. Nej – jag går hellre omkring med sminket kvar än använder den här smörjan igen, även om det strider mot mina principer att inte sminka av mig.

Det enda positiva med removern är att den doftar gott. Inget annat. Den kommer hädanefter endast användas som remover av vattenfasta läpprodukter.

Betyg: 0/5
Pris: 1,75 Euro (ca 16 kr)

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara inthemake 15 augusti, 2008 at 09:10

  Tur att den va billig ;)

 • Svara Make it Up 15 augusti, 2008 at 11:03

  Men fy va läskigt, tur den inte var så dyr :)

 • Svara Sofia 15 augusti, 2008 at 21:47

  Usch, tråkigt :/

 • Lämna ett svar

  Reklam