Recension

Recension: E.L.F. Studio Warm Bronzer

25 oktober, 2010

elf_warmbronzer_1.jpg

Jag är väldigt blek i mig själv och för att inte se helt platt ut i ansiktet lägger jag gärna på lite bronzer oavsett om jag har foundation under eller ej. Jag gillar dock inte glittriga eller allt för skimriga produkter utan min favorit är produkter som mest ger ett svagt sken – precis så som E.L.F. Studio Warm Bronzer.

Bronzern är fyrdelad och färgerna kan antingen användas var för sig eller tillsammans. Jag brukar svepa min skunkborste över alla fyra färgerna och sedan appplicera lätt i ansiktet. Den ger inte så himla mycket färg men det är bara bra då jag hellre lägger på flera tunna lager efter behov en får ett tjockt som är svårt att sudda ut kanterna på. Färgerna passar min gula hudton väldigt bra och jag blir absolut inte glittrig av den här produkten så som jag blir av många andra bronzers. Hade den bara varit aningens mer pigmenterad och lättarbetad hade den fått en femma i betyg. Priset och färgurvalet kan jag inte klaga på. Bronzern finns i tre utföranden, utöver denna även som Cold Bronzer och Golden Bronzer. Jag beställde Golden Bronzer till min syster och de är väldigt lika varandra. Dock är Golden mer gul i tonen så om jag köper en ny blir det definitivt en sådan till mig själv också.

Betyg: 4,5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 42,70 kr (£3.50) hos eyeslipsface.co.uk

elf_warmbronzer_3.jpg

elf_warmbronzer_2.jpg

elf_warmbronzer_swatch.jpg

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Kerstin 25 oktober, 2010 at 16:41

  Jag blir verkligen mer och mer sugen på en beställning från elf =)

  • Svara Emelie 29 oktober, 2010 at 21:42

   Det förstår jag :) De har en del bra grejer.

 • Svara Josephine 25 oktober, 2010 at 18:45

  Jag som aldrig har testat elf blir också sugen :)

  • Svara Emelie 29 oktober, 2010 at 21:43

   Passa på när de har fri frakt eller en viss procents rabatt.

 • Svara Bakom Lisen och Ik 25 oktober, 2010 at 19:26

  Det är svårt att hitta en bra bronzer när man är blek alltså. Nu i vinter kör jag oftast utan, men ibland använder jag Snow Bunny från Too faced, den var dock något av en besvikelse :/

  • Svara Emelie 29 oktober, 2010 at 21:43

   Ja det tycker jag också. Många är väldigt mörka, eller väldigt glittriga.

 • Svara delinda 27 oktober, 2010 at 16:10

  ser ut som riktigt fina nyanser, blir köpsugen nu =)

  • Svara Emelie 29 oktober, 2010 at 21:43

   Ja det är väldigt fina och användbara färger.

 • Svara Mei 10 november, 2010 at 23:38

  det verkar ju inte som att de har fri frakt:(

 • Lämna ett svar

  Reklam