Recension

Recension: E.L.F. High Definition Powder

8 augusti, 2010

Jag köpte det här silikonpudret från E.L.F. i april men har inte kommit mig för att recensera det förrän nu. Jag vet, jag ligger långt efter med recensioner. Ni får påminna mig om det är någon särskild produkt ni har sett som ni vill att jag ska recensera tidigare.

Den främsta anledningen till att recensionen tagit så lång tid är att jag knappt har använt pudret sedan i maj någonstans. Och utan att säga för mycket så är det för att det inte gjorde något större intryck på mig. Jag använder puder av två orsaker: 1. för att fixera makeup, särskilt flytande foundation och 2. för att matta ner blanka partier. Eftersom jag är väldigt torr i hyn (förutom nu på sommaren) blir jag inte särskilt flottig men ändå aningens blank i t-zonen under dagen och då vill jag ha ett puder som tar bort det blanka.

Jag upplever att det enda som det här pudret levererar är en yta som känns len och mjuk. Inte ens på morgonen, precis när jag har lagt på min foundation, klarar den av att matta ner. Det blänker igenom hur mycket jag än lägger på. Och då är det knappt något blänk att tala om. Så – vad levererar den egentligen? Den levererar bara en len yta och inget av det som jag vill att ett puder ska göra. Den enda fördelen är att det är tunt och transparent så det passar för vem som helst. Och är du ute efter ett rent silikonpuder kanske det här funkar för dig ändå. Men om du vill ha ett puder som klarar av att matta ner – välj något annat än det här.

Betyg: 1,5/5
Köpa igen? Nej
Pris: £6.00 för 8 g hos Eyeslipsface.co.uk

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Honi 8 augusti, 2010 at 16:02

  Synd att du inte gillade det. Men så brukar det vara med ELF’s grejer. Antingen är det bottennapp eller superbra.

 • Svara Erica 8 augusti, 2010 at 16:11

  Åh typiskt. Jag ahr flera gången blivit rekommenderad det och vill verkligen prova, men det känns ju lite onödiga pengar att beställa de då :(

 • Svara LipGloss Bitch 8 augusti, 2010 at 16:13

  Det här pudret är jättemärkligt. På mig la det sig liksom ovanpå, det fastnade i fjunen men kom inte ner till hudens yta på nåt sätt. Jag såg helt luddig ut :)

 • Svara Sofia (heartcore) 8 augusti, 2010 at 18:19

  Det här verkar verkligen vara en knasig produkt … Men som jag uppfattar det så är inte dess syfte är att matta ner huden, eftersom det är ett HD-puder så är väl tanken att det ska ge huden ett ”diffust” intryck som passar vid exempelvis fotografering.

 • Lämna ett svar

  Reklam