Hudvård Recension

Recension: Dermalogica Daily Microfoliant

29 september, 2009

dailymic

Jag har velat testa denna dagliga peeling från Dermalogica väldigt länge så jag blev extra glad när jag fick ett större prov av den i kitet från Daisy Beautyfesten.

Daily Microfoliant är precis som namnet antyder en mikropeeling avsedd för dagligt bruk där det peelande ämnet är risbaserat enzympulver. Jag upplever att den är ganska mild och mer har en polerande än exfolierande effekt men det är just det som gör att den kan användas varje dag. Produkten i sig kommer i pulverform och man skakar ut lite i handflatan och blandar med lite vatten för att få en grynig massa. Väl på huden får produkten mer av en slät mjölkliknande konsistens men känner man noga efter kan man känna små minimala polerkorn. Trots att den är så mild känner jag en viss skillnad efter användning. Överlag ser huden jämnare ut och den känns också lenare.

Jag skulle lätt kunna lägga till denna produkt i min vardagliga rengöringsrutin just eftersom den gör ett så bra jobb med att underhålla hudens lyster. Detta är alltså ännu en produkt som jag kan lägga till i listan över Dermalogicaprodukter som jag gillar skarpt. Den är dessutom väldigt dryg och lite pulver räcker långt.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: £24.98 för 74 g hos Jersey Beauty Company

Det här inlägget innehåller produktprov som sänts till oss för beaktande. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy. Frågor kan också ställas via e-mail till emelie@pssion.se.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara sminkjante 30 september, 2009 at 08:24

  Den är verkligen superbra. Jag använder den inte varje dag men ett par gånger i veckan.

 • Svara Emelie 30 september, 2009 at 16:24

  Sminkjante> Ja den är bra och den passar alla hudtyper dessutom :)

 • Svara Veronica 30 september, 2009 at 22:18

  Jag håller med- jag har bara testat den en gång men jag gillar den. jag trodde inte att den hade nån effekt eftersom skrubbet är ju minimalt men jag blir supermjuk i ansiktet efteråt. Det enda jag kan klaga på är doften- den är obehaglig. men jag står ut med den eftersom produkten är så bra. :-)

 • Svara Kerstin 7 oktober, 2009 at 20:17

  Låter väldigt spännande och bra!

 • Svara Emma 10 oktober, 2009 at 09:53

  Den är underbar! Har använt den varje dag i ca 7 veckor och hy har blivit mycket bättre!

 • Lämna ett svar

  Reklam