Kroppsvård Naglar Recension

Recension: Depend Myrraolja

14 maj, 2010

Depends Myrraolja har kommit i en ny förpackning om 5 ml aka. riktigt-bra-ta-med-sig storlek. Jag blir otroligt torr om händerna på jobbet och tyckte att den här vore perfekt att ha i fickan på jobbet för att kunna olja in mig med.

Tyvärr är den här oljan alldeles för torr för mig. Det positiva är att den torkar in väldigt fort men när den väl har torkat in känns det som att jag inte ens har oljat in mig över huvud taget. Summan av kardemumman: den luktar gott (apelsin) men gör varken till eller från. För 25 kr kan det ju vara värt att testa, för den kanske fungerar bättre för dig, men behöver du något riktigt närande – satsa på något annat. Jag kommer att använda upp min men sedan kommer jag hälla över någon annan olja i flaskan.

Betyg: 2/5 (pga. den goda doften)
Köpa igen? Nej
Pris: 25 kr (5ml) hos Kicks, Åhléns, Ica Maxi m.fl.

Relaterade inlägg

10 kommentarer

 • Svara Emma 14 maj, 2010 at 18:57

  Ohh lockar lite ändå. Kanske bra-att-ha-i-väskan-produkt.

  • Svara Emelie 14 maj, 2010 at 22:20

   Ja om man inte har så torra nagelband. För jag tycker inte att den gör varken till eller från.

 • Svara Helena 14 maj, 2010 at 19:15

  Jag har sagt det förr och säger det igen, Sally Hansens nagelolja är klockren! Testar just nu Depends lite dyrare Myrraolja men än ä jag inte övertygad…

 • Svara Andrea 14 maj, 2010 at 21:36

  Jaså, jag tycker den är ganska bra, prisvärd. Fast det är i stort sett den enda jag provat!
  Har du något tips på en bra olja, inte för dyr och helst lättillgänglig?
  Tack.

  • Svara Emelie 14 maj, 2010 at 22:21

   Jag kan tyvärr inte kalla den prisvärd då jag inte tycker att den uträttar något.
   Har tyvärr inget tips på någon annan billig nagelolja än så länge. Jag provar mig fram och letar själv efter en bra nu.

 • Svara Sminkan 16 maj, 2010 at 17:48

  Har samma upplevelse som du av den. Men den doftar, som du säger, gott…

  • Svara Emelie 17 maj, 2010 at 19:01

   Ja jättegott, så det är synd att den inte är lite bättre.

  Lämna ett svar

  Reklam