Hudvård Recension

Recension: CND Scentsations

22 januari, 2009

I den tredje Beautybagen fick jag en 15 mililitersflaska av CND Scensations i doften Peach & Ginseng och sedan fick jag en i doften Blackcurrant & Fig i julklapp. Jag är generellt lite skeptiskt till det som kallas handkräm då jag har svårt att se hur dessa skulle skilja sig från vanliga hudkrämer. Men när jag gav dem en chans blev jag positivt överraskad över hur bra de är.

CNS Scentsations går in otroligt fort i huden och doftar dessutom underbart gott (särskilt Blackcurrant & Fig som blivit min favorit). Efter max 3 minuter efter att jag smörjt in mig har krämen sjunkit in och händerna är mjuka, återfuktade och väldoftande. Det enda jag hade önskat är att de vore lite fetare för de rår inte riktigt på vinterfnasiga händer, men jag antar att de då istället skulle ha blivit flottigare och det är inte något positivt för en handkräm. En handkräm ska gå in fort och inte efterlämna någon fet hinna. Nej, de är bra nog som de är och jag vill gärna testa fler dofter, särskilt Honeysuckle & Grapefruit.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Absolut
Pris: 60 ml för 60 kr, 245 ml för 156 kr hos Nailsbodybeauty

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Mayaline 22 januari, 2009 at 16:46

  Har också klickat hem 4 st därifrån. Äääälskar Cranberry doften men det ska bli spännande att testa de nya sorterna också!

 • Svara Josephine 22 januari, 2009 at 18:24

  Jag gillade den inte, doftade alldeles för starkt, men jag fick cucumber och sen en med lavendel, så det kanske var dessa. (:

 • Svara Emelie 22 januari, 2009 at 18:39

  Mayaline> Cranberry har jag inte testat, men det är jag sugen på att göra.

  Josephine> Jo de kan lukta ganska starkt i början, men också gott :)

 • Svara Marie 22 januari, 2009 at 21:50

  Jag är nyfiken på dessa! Har sett OPI:s motsvarighet på Kicks.
  Innehåller Scentsations mineralolja?

 • Svara Emelie 23 januari, 2009 at 05:17

  Marie> Ja det gör de.

 • Lämna ett svar

  Reklam