Hudvård Recension

Recension: Cliniderm Hydra Intense

8 juli, 2010

Cliniderms Hydra Intense ansiktskräm är till för normal/kombinerad hy och därför har jag sparat mitt exemplar från i vintras till nu då min hy blivit mindre torr och mer normal. Efter att ha testat flera av de andra ansiktskrämerna från Cliniderms nya hudvårdsserie undrade jag såklart om jag skulle bli lika imponerad av den här – men jo, det blev jag.

Hydra Intense är en återfuktande kräm med lite av en geléaktig konsistens. Det känns som tjockt vatten och helt perfekt på sommaren när det inte bara är strupen som törstar efter fukt. Precis som de andra krämerna i serien kommer även denna i en hygienisk och praktisk vakuumpump som är lätt att använda.

Krämen innehåller lite AHA-syra och som bekant bör man undvika syraprodukter under sommarhalvåret eftersom huden blir känsligare för solens strålar av syrorna. Dock är halten av AHA-syran i denna produkt så pass låg att jag vågar mig på att använda den ändå. Jag kompletterar ändå alltid med solskyddskräm om jag ska gå ut och därför anser jag att faran är avvärjd. Syran i krämen hjälper dock till att hålla små orenheter i schack och den återfuktar huden hela dagen. Dessutom luktar den fantastiskt gott och för mig som går igång på goda dofter är det bara ett plus.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 219 kr/50 ml på utvalda Apotek

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Ylva 8 juli, 2010 at 17:30

  Låter hur lovande som helst! Tror jag ska springa ned till Apoteket och köpta en..

  • Svara Emelie 9 juli, 2010 at 11:05

   Ja gör det, jag gillar den skarpt.

 • Svara Kerstin 8 juli, 2010 at 21:46

  Jag håller med om vartenda ord, den är verkligen precis så bra som man hoppats =)

  • Svara Emelie 9 juli, 2010 at 11:05

   Visst är det kul när man hittar sådana produkter! :)

 • Svara SaintBella 8 juli, 2010 at 23:41

  Alla lovordar den här, jag är nog den enda den inte funkar på :(

  • Svara Emelie 9 juli, 2010 at 11:05

   Funkar den inte? Hur menar du?

  Lämna ett svar

  Reklam