Hudvård

Recension: Cliniderm Gentle Comfort Facial Cleansing

29 mars, 2011

cliniderm_gentle_comfort.jpg

Tidigare i vår lanserade Cliniderm en ny serie för känslig hud. Jag har testat ett par av produkterna och kommer att recensera dem allt eftersom. Först ut är rengöringen Gentle Comfort.

Produkten är som ett ansiktsvatten och kommer i en praktiskt förpackning med en tryckpump man lägger sin bomullspad på och trycker till för att dosera. Jag är riktigt förtjust i just förpackningen som är smidig och enkelt att använda. Ett till två pumptryck är tillräckligt för hela ansiktet.

Det speciella med den här rengöringen är att man inte behöver skölja av den vilket kan vara att föredra om man har torr eller känslig hud, vilket jag har på vintern. Den är oparfymerad och känns inte alls irriterande på huden och efter rengöring känns huden fräsch och inte lika stramande som efter användning av en traditionell rengöring. Den är inte särskilt duktig på att ta bort makeup men det gör mig inget eftersom jag ändå bara använder den på morgonen för en liten uppfräschning.

Jag kan rekommendera Gentle Comfort om du har känslig eller torr hud som blir uttorkad eller irriterad av vanliga rengöringar som sköljs av med vatten eller om du vill ha ett milt ansiktsvatten i en behändig förpackning.

Betyg: 4/5
Köpa igen? Ja
Pris: 129 kr, 200 ml

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Kerstin 29 mars, 2011 at 20:56

  Kul att du också gillade denna!

 • Svara Fåfängan 4 april, 2011 at 20:46

  Då ska jag köpa denna.
  Gillar Cliniderms grejer :-)

 • Lämna ett svar

  Reklam