Recension

Recension: Blistex cerat

4 maj, 2007

När mitt vanliga cerat här om veckan försvann spårlöst var jag tvungen att köpa ett nytt på stört. På Kicks i PUB fanns förutom det vanliga lypsyl även ett märke som jag inte har sett förut – Blistex. Ceratet som jag valde heter Blistex Complete Moisture Lip Protection. Det luktar lite svagt av citron och har en solskyddsfaktor på 15.

På förpackningen lovades det att Blistex till skillnad från andra cerat inte bara skulle lägga sig på ytan utan också tränga ner i läpparna och återfukta. När man först har på det blir det aningens kyligt i någon sekund och jag inbillade mig i alla fall att det betydde att det verkligen sjönk in. Och återfuktat var det – första dagen. Sedan blev mina läppar alldeles torra och strama. Något de aldrig har varit förut. Nej, detta är ingen bra produkt och jag borde slänga min så att jag inte luras till att använda den när mitt vanliga är för långt bort. Helt klart dålig produkt – det förstör läpparna på några dagar!

Betyg: 0/5

Blistex cerat

Relaterade inlägg

9 kommentarer

  • Svara Golden Touch 7 maj, 2007 at 21:34

    Usch då! Jag såg faktiskt detta inne på kicks i göteborg och tänkte; det var något nytt, undra om det är bra?
    Men, nej tack vare din recension blir det inget köp för mig och därmed sparar jag några kronor. Mycket bra. Har du prövat försvarets hudsalva eller de cerat som säljs på hälsokost butiker, med honung i, de är riktigt bra!

  • Svara Emelie 7 maj, 2007 at 21:57

    Vad bra, de där slantarna kan du lägga på något mycket roligare!
    Jo jag har faktiskt haft försvarets hudsalva och den var superbra tills jag fick utslag av den. Något från hälsokostaffärerna har jag inte provat än men har gått och klämt på flera stycken. Däremot har jag haft body shops läppbalsam med honung(vet inte om det finns fortfarande) och det var suveränt.

  • Svara Lene 9 maj, 2007 at 16:26

    Blistex låter som klister eller något slags inseksdödar-medel:S

  • Svara Emelie 9 maj, 2007 at 16:42

    Lene> Ja faktiskt, då har de något gemensamt *S* Varken klister eller insektsmedel är ju bra för läpparna.

  • Svara Golden Touch 9 maj, 2007 at 19:26

    Ja, det var faktiskt en av dem jag menade! Dvs Bodyshops läppbalsam med honung, den är lite kletig, men verkligen super för fnasiga läppar! :D
    Synd att du fick utslag av försvaretshudsalva,. :S
    Hoppas du hittar något bra!

  • Svara Emelie 10 maj, 2007 at 13:43

    Golden Touch> jag tyckte inte att den var så kletig, men den var iaf väldigt bra mot fnasiga läppar. just nu kör jag på acos cerat, inga utslag än =)

  • Svara Linnea 27 april, 2008 at 18:26

    Har provat Blistex relief lipblam och det fungerar verkligen. Försöker att få tag på att köpa ett till någonstans i sverige. :]

  • Svara Emelie 27 april, 2008 at 20:14

    Linnea> Massor med Blistex reades ut på Kicks här i stan för någon vecka sedan. Det kanske finns hos dig också?

  • Svara Mikael 3 mars, 2011 at 21:54

    Har ocskå provat Blistex fast lip protectant. Det bästa jag någonsin haft på mina läppar. Letar nu efter vad jag kan hitta denna produkt igen. Antar att jag får gå till kicks då.

  • Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: