Hudvård

Recension: Bliss Fabulous Foaming Face Wash

21 november, 2012

Det amerikanska SPA-at-home märket Bliss lanserades på den svenska marknaden i somras. Jag var på pressvisningen och fick därifrån med mig bland annat den här peelingrengöringen för att prova på. Det är för övrigt en av Bliss storsäljare.

Fabulous Foaming Face Wash är en lätt löddrande ansiktsrengöring med små och milda peelingkorn. Den sägs rå på makeup men det håller jag inte med om. Den löser inte upp foundations och vill man bli av med det får man antingen tvätta flera gånger eller kombinera med en riktigt makeupremover. Eftersom det är peelingkorn i rengöringen bör den såklart inte användas i ögonområdet.

Peelingkornen är verkligen små och ser inte ut att vara så många men man känner att de är där och jag upplever att jag får en lätt effekt av dem. De är så pass milda att man med fördel kan använda rengöringen varje dag. Jag upplever att det här är en rengöring som främst passar för dem med normal, kombinerad eller fetare hy eftersom min torra hud nu under den kalla årstiden känns alldeles för stram efter tvätt. I somras fungerade den däremot väldigt bra när min hud var mer åt det kombinerade hållet.

Enbart som rengöring fungerar den bra och som peeling mer som en daglig uppfräschning. Rengöringen kommer i en pumpflaska och en till två pumpningar räcker bra. Gelén är lite åt det rinniga hållet men dryg och enkel att applicera. Doften är frisk åt det marina hållet så det här är en produkt som fungerar både för män och kvinnor.

Sammanfattning

  • Pris: 245 kr, 197 ml i pumpflaska
  • Var: Åhléns och utvalda Kicks samt på Kicks.se
  • Kortfattat: mild rengöring och peeling i ett för normal till fetare hudtyper. Ett plus för peelingen som för övrigt är så snäll att produkten kan användas varje dag.
  • Betyg: 3,5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Läs mer om min policy gällande produktprover och omdömen här.

Relaterade inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Reklam