Makeup Recension

Real Techniques Powder Brush, Blush Brush & Expert Face Brush

22 september, 2014

real-techniques-brushes

Som alltid när ett märke eller särskilda produkter blir oändligt omtalade och hyllad så blir jag lite skeptisk. Hur bra kan det vara egentligen? När det gäller det brittiska märket Real Techniques som frontas av systrarna Sam och Nic Chapman, som även har Youtubekanalen Pixiwoo, så är jag hittills väldigt nöjd med de borstar jag har testat.

Jag hade inte testat någon av deras borstar innan eventet tidigare i sommar men nu är jag frälst, ja det kan jag nog faktiskt säga, och har redan köpt på mig en extra borste av den absoluta favoriten för att alltid kunna använda den. Mitt generella betyg är att en del av borstarna är bra och de andra är riktigt bra!

Real Techniques Powder Brush

real-techniques-powder-brush

(179 kr)

Powder Brush har ganska långa strån som tyvärr gör den lite svårmanövrerad. Jag hade gärna sett dem lite kortare eller fler till antalet för nu känns den lite sladdrig. Den är däremot stor och fluffig så den funkar ändå bra till att svepa runt puder med. Den är helt okej men inte min favorit i skaran.

Real Techniques Blush Brush

real-techniques-blush-brush

(149 kr)

Formen på den här borsten är nästan rund och det gör att det är oerhört enkelt att lyckas med rougeappliceringen. Det blir nästan automatiskt perfekt. Helt suverän för mig och alla andra som tycker det är svårt att få det lilla rougeäpplet att hamna på rätt ställe. Ett måste i varje sminksamling.

Real Techniques Expert Face Brush

real-techniques-expert-face-brush

(145 kr)

Jag hade aldrig kunnat gissa vilken juvel som gömde sig i den här lilla borsten. Jag har ingen borste sedan tidigare som liknar denna och ingen som har kunnat komma i närheten av resultatet som den här levererar. Den är gjord för att applicera flytande och krämiga produkter och det är precis vad jag också använder den till. Foundationappliceringen lyckas varje gång och jag har tidigare dragit mig för att använda flytande foundation just för att det varit så meckigt att applicera den. Never again! Flawless varje gång.

Tack vare att den är så tät med korta strån och relativt smal gör också att den är perfekt att applicera krämrouge eller bronzer med. Jag har två exemplar av den här borsten och nu undrar jag varför jag inte har flera. Om rougeborsten från är ett måste så är den här ett definitivt måste och den du bör köpa om du bara ska köpa en enda.

Köpinformation

Real Techniques borstar går att köpa hos bland annat Eleven, Bangerhead, Feelunique, Beautyplanet, Lyko, Brallis m.fl.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 25 september, 2014 at 20:04

  Aldrig testat nån borste från REAL TECHNIQUES men är väldigt sugen på det eftersom man hör så mycket bra om dom samt att dom ha ju ett rätt ok pris om man jämför med många andra märken. Designen är fin åxå :)

  • Svara Emelie 25 september, 2014 at 22:39

   Dags att ändra på det! De är otroligt prisvärda och jag använder mina varje dag.

  Lämna ett svar

  Reklam