Internetshopping

Rea på bästa nageloljan från Bliss Kiss

14 januari, 2016

bliss-kiss-january-sale

Förra våren upptäckte jag Bliss Kiss Simply Pure nagelolja och sedan dess har jag varit fast. Det är so far den absolut bästa nageloljan jag någonsin provat. Jag var nästan lyrisk när jag recenserade den och jag är fortfarande lika nöjd. Om du är nyfiken på att prova är nu ett ypperligt tillfälle eftersom de just nu har 15% rabatt på alla startkit. Och om du är ute efter ett en flytande latexprodukt för att använda vid nageldekorationer (liknande liquid palisade osv) bör du passa på eftersom även den är på rea med 5% rabatt. Jag har testat deras variant Simply Peel och den är riktigt bra.

För er som är intresserade av nageldekorationer kanske nyheten Miracle Mat kan vara en fiffig pryl. Det är en liten matta i silikon man kan använda som underlägg när man gör nageldekorationer och som även kan fungera som hållare till nagelstenar, paljetter osv. Förutom det finns det markerade rutor som man kan testmåla sin tilltänkta nageldekor direkt på. Det är en helt ny produkt och lanseringspriset är neddraget till hela 50% rabatt.

Börjar man prenumerera på deras nyhetsbrev får man en kod som ger ytterligare 10% rabatt på hela ordern. Jag är inne på min sista flaska nagelolja och därför kommer jag definitivt lägga en ny order nu. Frågan är bara vilken doft jag ska välja den här gången. Pink Sugar är min favorit men Crisp är inte dum den heller.

Och psst…koden från nyhetsbrevet för extra rabatt är G E T N A K E D men utan mellanslag.

Bildkälla: myblisskiss.com

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam