Pressvisning

Rapport från Hud och Kosmetikmässan 2014

15 mars, 2014

Hud- och kosmetikmässan är en branschmässa för hudvårds- och skönhetsbranschen (alltså inte öppen för allmänheten tyvärr) och jag hade turen att få närvara i egenskap av skönhetsbloggare. Under dagen hade jag sällskap av Des och Lina och vi träffade också på Karin, Nina, Jennifer, Maria och Aida. 

Mässan hålls vartannat år och bjuder på inspiration, idéer och nyheter bland både smink, hudvård och naglar. Om Acadermiamässan fokuserar mest på injektioner och ingrepp och Attitude på mode så är det här mässan för hudvård. Sett ur skönhetsperspektiv och det jag personligen är mest intresserad av (vilket är just hudvård) så var det här en mässa helt i min smak. Och som frälst cosmeceuticalsanhängare fanns det väldigt många märken att botanisera hos. Bland annat Mene & Moy, Dermaceutic, Nimue, Murad, Cicamed och Exuviance. Dessutom var flera stora spamärken som Decleor, Babor, Kerstin Florian och bliss representerade. Jag passade också på att stifta lite närmare bekantskap med för mig nya märken som Embryolisse, Gilda, Palina, pHformula, Maria Åkerberg, Africology och That’so.

Jag fick med mig en hel del prover i varierande storlekar hem som jag ser fram emot att dyka ner bland. Det kommer ta en stund att sortera och är ingenting jag tänkte göra nu ikväll men en del kommer så småningom på bloggen. Tills dess, lite bilder från dagen som gick.

 shr-massa

Mässan hölls i Nacka Strandsmässans fina lokaler.

shr-babor-monter

Babors monter var stilren och uppdukad med deras olika hudvårdsserier.

shr-babor-body-serie

Samt deras relativt nya kroppsserie.

shr-embryolisse

Hypade Embryolisse fanns också på plats.

shr-kerstin-florian

Kerstin Florian hade ett större och mer intressant sortiment än jag tidigare trott.

shr-dermaceutic-mene-moy

Två fin fina cosmeceuticalmärken: Dermaceutic och Mene & Moy.

shr-thatso

Jag testade brun-utan-sol-dusch med That’sos produkter. Bildbevis kommer senare.

shr-rosenserien

Rosenserien var på plats och representerade ekologisk hudvård.

Jag hade verkligen en kanondag på mässan och hoppas att det kommer fler lika bra mässor som den här att besöka!

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Little Miss Consumer 16 mars, 2014 at 12:12

  Superkul att ses igen, vilken fin färg du fick på dina bilder, gillar den kalla tonen.

  • Svara Emelie 16 mars, 2014 at 22:12

   Ja detsamma! Haha ja de blev så ojämna i färgen när jag la in dem i datorn att jag la ett filter över på samtliga. Tyckte det passade stilen i lokalerna ;)

 • Svara allsweetinlife 16 mars, 2014 at 19:48

  Jättekul att träffas igen :-) Hoppas ni hade en trevlig dag.

  • Svara Emelie 16 mars, 2014 at 22:13

   Detsamma! Tycker att både mässan och dagen var kanon :)

  Lämna ett svar

  Reklam