P'ssion

Välkommen till P’ssion version 4.0

9 november, 2012

Nu är den äntligen här! P’ssion version 4.0 – en snabbare och snyggare version av bloggen. Jag hoppas att ni finner den lite mer inspirerande än innan. Det gör i alla fall jag. Skulle ni hitta något som ser helt fel ut skulle jag bli jätteglad om ni ville meddela mig. Jag finns på Twitter, Facebook och på mail om ni inte vill använda er av kommentarerna.

Eftersom jag är så himla nöjd och glad över den nya designen tänkte jag även ordna en tävling snart. Det kommer vara riktigt fina och väldoftande priser.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara kerstin 9 november, 2012 at 07:16

  Allt ser finfint ut tycker jag!

  • Svara Emelie 10 november, 2012 at 00:00

   Vad skönt att höra :)

 • Svara Anna 9 november, 2012 at 08:44

  Riktigt snyggt blev det! Ser fram emot tävlingen också :)

 • Svara Honi 9 november, 2012 at 14:19

  Mycket tjusigt :)

 • Lämna ett svar

  Reklam