Naglar

P’ssion hjärta Zoya Sunshine!

20 juni, 2011

Zoyas sommarkollektion Sunshine som släppts i år kan mycket väl vara bland det bästa Zoya har gjort om jag får säga mitt. Jag började med att dregla över flaskbilder och swatches redan i vintras och när de väl släpptes till försäljning kunde jag inte välja bort något av nagellacken så jag köpte alla sex. Och det har jag definitivt inte ångrat. Hela kollektionen är underbar och som små juveler där de står i nagellackslådan. Jag har redan hunnit bära flera av färgerna och varje gång tänker jag bara ”wow”. Tyvärr har jag inte tagit några bilder då mina naglar varit hemskt ojämna och fula men jag hoppas komma igång med fotandet snart!

Jag köpte mina nagellack på ebay men just den säljaren har inga annonser ute längre. Dock kan man även köpa Zoya från den amerikanska webbutiken Nailetc. Jag har handlat där en gång och leveransen gick bra.

zoya_summ1.jpg

Zoya Tanzy, Kimmy och Reva.

zoya_summ2.jpg

Zoya Rica, Faye och Apple.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Therese Skönhetsblogg 20 juni, 2011 at 20:14

  Kan inte annat än hålla med dig. Alla lacken ser fantastiska ut! :)

  • Svara Emelie 24 juni, 2011 at 06:15

   Ja visst är de läckra!

 • Svara peachgirl 21 juni, 2011 at 11:40

  Snyggt! Jag har apple och faye på väg hem till mig, kan knappt vänta! :)

  • Svara Emelie 24 juni, 2011 at 06:14

   Båda är riktigt fina men Faye är nog snäppet häftigare.

 • Svara Nilla 23 juni, 2011 at 22:10

  Jag vill ha dom nu!!

  • Svara Emelie 24 juni, 2011 at 06:04

   Jag tror inte att du skulle bli besviken på dem.

 • Svara Sandra 25 juni, 2011 at 21:07

  Kimmy och Rica ser ganska lika ut, vad är det för skillnad på dem?

  • Svara Emelie 28 juni, 2011 at 09:25

   Kimmy är mer blodapelsinröd medan Rica är ljusrosa. Reva är mörkare än Kimmy och har mer av en blodröd bas.

  Lämna ett svar

  Reklam