P’ssion 3 år – Tävling: Vinn hårvårdsprodukt från Unik Hårvård

Tävling / 12 april 2010  / 34 kommentarer

Tillsammans med webbshoppen Unik Hårvård (tidigare HHHShopen) har jag fått möjligheten att lotta ut en hårvårds- eller stylingprodukt från deras sortiment. Så här gör du för att vara med och tävla:

 1. Anmäl dig till Unik Hårvårds nyhetsbrev genom att klicka här och ange din e-mailadress.
 2. Gå in på http://www.unikharvard.se och välj vilken produkt du helst skulle vilja vinna. Du väljer själv – den enda begränsningen är att varan får kosta max 200 kr.
 3. Klistra sedan in länken till produkten i en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att ange samma e-mailadress som du skrev när du anmälde dig till nyhetsbrevet. Vinnaren kommer att kontaktas via e-mail.

Villkor: Endast ett tävlingsbidrag per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är endast öppen för personer med svensk postadress. Glöm inte att ange en giltig e-postadress eftersom vinnaren kontaktas via e-mail.

Tävlingen avslutas 18/4 kl 23:59.

Senast uppdaterad av den .

Annons:

34 kommentarer till "P’ssion 3 år – Tävling: Vinn hårvårdsprodukt från Unik Hårvård"

 1. Isabelle
  12 april, 2010 (6 år sedan)

  Mitt glansspray är faktiskt slut så jag tänkte köpa ett nytt i veckan men såg att det fanns ett hår. Om jag ska vara ärlig har jag aldrig hört talas om märket :S Men det vore intressant att testa något nytt. Brukar annars använda Björn Axéns glansspay.

  Här är länken: http://www.unikharvard.se/shine-amplifier.html

  /Isabelle <3

 2. Jonas
  12 april, 2010 (6 år sedan)

  Glöm inte att bekräfta din email via länken som skickas till den angivna emailadressen.

  /Jonas – UnikHårvård

 3. Cassandra Olsson
  15 april, 2010 (6 år sedan)

  Jag vill jätte gärna vara med i din fantastiska tävling, Och skulle jätte gärna vilja vinna Thermal Power 118 ml eftersom att den skyddar mot värme och färg och mitt hår är helt förstört pga plattången och så mycket färgning, Och det skulle vara underbart om jag vann den här produkten. Här är min länk: http://casshh.devote.se/blogs/4485607/haarvaard.htm

 4. Cina
  15 april, 2010 (6 år sedan)

  4R Hair Powder 250 ml skulle jag vilja testa. Håller tummarna för ett gäng färre ”bad hair days”

 5. Annika
  17 april, 2010 (6 år sedan)

  Jag är med o tävlar om denna:
  http://www.unikharvard.se/resurrect.html

  Skulle verkligen behöva hjälp på traven med mitt slitna hår. Efter flera hårfärgningar och blekningar har det blivit både torrt och skadat. Jag har klippt det ett antal gånger, men vågar inte klippa av ALLT – sen tror jag inte att det är den bästa lösningen heller.
  Jag hoppas att denna produkt kan hjälpa mig då den ska vara djupgående, kanske är det som behövs. Hoppas det!

  Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 6. diana persson
  17 april, 2010 (6 år sedan)

  Mitt hår vill aldrig ligga som jag vill,
  därför tror jag att 4R Hair Powder 250 ml passar toppen för mitt hår, jag har faktiskt provat nästinallt till .

  Mitt hår har ingen volym alls.
  Och ännu värre blir det när jag ska dansa valls.

  Emelie du som är proffs på allt.
  (faktiskt riktigt ballt!)
  Du förstår mina hårproblem bättre än alla.
  Mitt hår är katastrof både i vädren varma och kalla.

  Emelie du är söt och fin. Jag önskar din blogg var min.

  Emelie låt mig vinna, så att jag äntligen kan bli en kvinna.

  Puss och kram, jag vill nu bli en dam!

  Epost; dian.aa@live.se