Tävling

P’ssion 3 år – Tävling: tävla om hudvårdskit från Cliniderm

14 april, 2010

Jag har under våren testat mig igenom flera av produkterna i Cliniderms nya hudvårdsserie. Ochär nu jätteglad att jag har fått chansen att lotta ut två kit med mina favoriter till er läsare. Dessa produkter är riktigt bra och hemma hos mig är det flera som kvalat in på favoritlistan.

Det är alltså två kit som står på spel och varje kit innehåller följande:

 • Pure Renewal Cleansing Foam
 • Active Protection Day Cream
 • Optimal Strength Night Cream
 • Dual Action 2-in-1 Peeling and Mask
 • Age Delay Serum

För att vara med och tävla om ett av dessa fina kit behöver du göra minst en av följande två punkter:

 • Berätta för mig i en kommentar vilket inlägg på P’ssion som du gillar mest/har haft mest hjälp av/gjorde dig gladast/kändes extra tankvärt etc.
 • Länka till den här tävlingen från din blogg. Du får gärna använda bilden ovanför. Klistra in adressen till ditt blogginlägg i en kommentar till det här inlägget.

Gör du båda punkterna får du två lotter i tävlingen.

Villkor: Tävlingen är öppen för alla med postadress i Sverige. Endast ett tävlingsbidrag per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna dras med hjälp av slumpgeneratorn på random.org.

Tävlingen avslutas söndagen 18/4 kl 23:59

Relaterade inlägg

 • Linn. 14 april, 2010 at 17:55

  Inlägget som hjälpt mig mycket är:
  http://www.pssion.se/?p=5965
  Gjorde verkligen min förkylda och irriterade näsa bättre.

 • Ninni 14 april, 2010 at 18:57

  Länkat till din fina tävling i min blogg nu. Jag har suttit och tittat igenom bloggen noga för att se vilket inlägg jag gillar mest, men jag gillar ju din blogg för att du alltid skriver så bra om produkter och speciellt nyheter. Produkter är ju min passion så jag älskar ju alla dina inlägg och kan inte välja. Om jag måste… hmmm, då får det nog bli inlägget om när du var på pressevent på The Body Shop. Åh, vad jag hade velat vara med där! :-)

 • D 14 april, 2010 at 19:05

  Många bra inlägg så svårt att välja. Gillar inlägg med bilder där Fröken Freja är med, då jag blir glad av dem :)
  Men måste ändå säga att det jag haft mest hjälp av är inlägget om Body shops mascara Big and Curvy. Beslutade mig för att testa den och älskar den! Används varje dag. (länk till inlägget:http://www.bloglovin.com/m/1338/85781254/a/0)

 • Elly 14 april, 2010 at 20:59

  Håller med ovanstående om att det är svårt att välja, får alltid inspiration och tips av att läsa din blogg. Men det bästa under senaste tiden var nog det här inlägget; http://www.pssion.se/?p=5051 ; om hur man handlar på Transdesign. Gjorde att jag äntligen vågade lägga en beställning och hittills har allt gått fint!

 • Veronica 14 april, 2010 at 21:05

  Jag tycker väldigt bra om dina NOTD eftersom du får till så rena och klara bilder. Speciellt Sea of Cortez bilderna för de fick mig på fall trots att jag inte gillar blåa lack :-) Inlägg finns på bloggen.

 • Majs 14 april, 2010 at 21:15

  Jag gillade verkligen din guide till hur man shoppar nagellack från usa!

 • evamar 14 april, 2010 at 21:31

  Jag nöjer mig med länklotten för jag minns ärligt talat inte vilket inlägg som var min favorit och har just nu inte tid att leta efter det. Och så känns det fult att bara hitta på nåt…

  http://evamar.blogg.se/2010/april/hudvard-18-april-1.html

 • Nathalie 14 april, 2010 at 21:33

  Det här är väl inte helt enligt med vad du hade som punkter för att få vara med och tävla om ett kit, men jag får se det som en bonus om jag får va me i tävlingen då:)
  De flesta av dina inlägg om Apotekets produkter har varit väldigt inspirerande och roliga att läsa, både om kropp- och ansiktsprodukter. Recensionerna är alltid tydliga och objektiva, vilket verkligen uppskattas! Provade bland annat Papaya serien (vilken jag kommer att fylla på med så fort det börjar bli tomt, ganska ovanligt med tanke på att jag nästa aldrig hinner göra slut på grejer innan något nytt å spännande får ersätta den gamla).
  Så tack för fina tips å recsnsioner!

 • Sture 14 april, 2010 at 22:15

  wiih jag gillade http://www.pssion.se/?p=5051
  för jag har funderat på att beställa där jätte länge, och det känns bra att få lite tips och sånt vad man ska tänka på :’D
  sen gillar jag allt som du skriver om nagellack, eftersom jag är en nailpolishjunkie :’D <3

 • Lisa 14 april, 2010 at 22:42

  Min favorit är din guide till internetshopping och nu senaste Transdesign. Det är skönt att kunna läsa rekommendationer från någon som testat dem.
  Jag har lagt till din tävling på min bloggs http://rugby-beauty.blogspot.com.

 • ellan 14 april, 2010 at 22:52

  jag vill gärna vara med och tävla! Mitt favvoklipp är :http://www.pssion.se/?p=5965

  Jag har länkat hos mig:
  http://klartmanhangermed.blogg.se/2010/april/hudvard-18-april.html

 • Josefine 14 april, 2010 at 23:03

  Oj, det här var bland det svåraste, att bara välja ett inlägg. Jag måste säga att jag blir gladast av alla nagellack-swatches. Blir bara så glad av att se det antar jag ^^

 • Fairy 14 april, 2010 at 23:24

  Ska jag vara ärlig så är det första gången jag hittar till din blogg, så det är omöjligt att säga vilket inlägg jag haft mest nytta av. Jag har dock kikat runt lite på din blogg, och jag gillar verkligen dina detaljerade och trovärdiga recensioner av produkterna. Min mascara är på väg att ta slut och efter att ha läst din recension om Body Shops nya mascara Big and Curvy är jag väldigt nyfiken på att testa den, för jag har ofta problem med pandaögon och mascara som hamnar precis nedanför ögat.

  Hursomhelst, jag hoppas jag ändå kan få vara med och tävla, men annars vill jag bara säga att jag gillar dina recensioner och jag tittar med säkerhet in här igen, speciellt innan jag ska köpa nya produkter. :)

  Ja, och jag har länkat till dig här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/april/hudvard-184.html

  Trevlig kväll!

 • Molly 15 april, 2010 at 09:28

  Jag älskar recensioner och gillade din recension av Cliniderms gamla nattkräm i den blåa tuben, som nu utgått http://www.pssion.se/?p=1445. Provade krämen efter din recension och fastnade också för den. Skulle vara kul att prova denna nattkräm som ingår i ditt utlottningspaket, så jag får hopas på vinst! Ha det bra hälsar Molly

 • emilie 15 april, 2010 at 09:37

  Det är som alla andra kommenterat – svårt att bara välja ett enda inlägg av alla underbara. Jag satt och tittade igenom HELA din blogg igår och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till när jag insåg att jag aldrig skulle kunna välja bara ett. Men jag älskar alla dina nagelswatches, och det är tack vare dem jag handlat de flesta nagellack jag har hemma. Tex Bellas choise, jag letade som en galning efter jag sett det inlägget hos dig :)

  Här är även länken till mitt blogginlägg

  http://vintertroll.blogg.se/2010/april/tavling-hos-pssion.html

 • Andie 15 april, 2010 at 14:26

  Jag vill gärna vara med i utlottningen. :) Av alla dina inlägg gillar jag dina nagelswatches och NOTD bäst, nu senast köpte jag faktiskt Denim Dreams på HM tack vare detta inlägg http://www.pssion.se/?p=5599 så jag får väl utnämna det till mitt favvoinlägg från dig just nu. :p

 • norbybo 15 april, 2010 at 16:03

  Usch, jag tycker det är så svårt att välja! Jag gillar i överlag dina recensioner väldigt mycket, de är bra upplagda, ärliga och jag tror vi har väldigt lika smak då det gäller smink och dyl. då jag i de flesta fall har hållit med dig angående de produkter jag redan har testat. Men jag kan inte riktigt bara välja en recension, det är så svårt! Men annars så gillar jag inlägget om hur man beställer från Transdesign.com, det var väldigt pedagogiskt och jag som fullkomligen ääälskar nagellack kunde inte hålla klickarfingret borta länge! :)

 • Kimmi 15 april, 2010 at 16:09

  Bästa inlägget (hittills): FOTD: 20 mars Roligt att se/läsa hur man läger en snygg ögonmake.
  Gillar även recensionerna på alla produkter, samt länklistan till alla nätbutiker.

  Har länkat här: http://asiktskanonen.se/2010/04/15/cliniderm-kit-18-april/

  Grattis till 3-års-jubileumet :-D

 • Gabbies 15 april, 2010 at 17:26

  Jag är med och tar en lott: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/april/hudvard.html

 • cammie 15 april, 2010 at 17:27

  Vill gärna vara med. Länkar:http://tipsblooggen.blogg.se/2010/april/tavling-hudvard.html

 • Malin 15 april, 2010 at 18:44

  Det är verkligen svårt att välja ut ett enda inlägg! Men jag gillar alla dina recensioner (och swatches också!) bäst! De är de inläggen som jag mest ser fram emot haha :D

  Jag har bloggat om tävlingen: http://www.infektia.net/tavling-pssion/

 • Jeanette Lexonius:) 15 april, 2010 at 19:54

  Jag gillar all din hjälp med skönhetsrodukter du är bra på att ge ut sminktips också :) så nu är det bara för mig att länka denna fantastiska tävling i min blogg och hoppas på ännu mer tur:)

 • Ellinor S 15 april, 2010 at 20:28

  Kort & gott, jag ÄLSKAR när du bloggar om naglar, naggellack och nagelvård! Jag älskar själv naglar och allt som har med det att göra. Gillar att bli inspirerad av andra! Tack för det :)

  http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/hudvard-18-april.html

 • Olivia 16 april, 2010 at 16:02

  Hej!
  Jag har aldrig provat någon av dom här produkterna men jag har hört mycket gott om Cliniderm.
  Den produkt jag tyckte lät mest ”nödvändig” för mig är ”Pure Renewal Cleansing Foam”

  Jag har länkat hit i högerspalten på min blogg.
  Kram

 • monika 16 april, 2010 at 18:36

  När du skrev om Just Glow. Jag har länge tänkt köpa detta märke, mest för att alla verkar göra det. Men då du skrev att din hårbotten reagerade så köpte jag inget. Jag har jättekänslig hårbotten.

  vh
  Monika

 • Charlotte Svensson 16 april, 2010 at 19:12

  Jag tycker att Önskelistan är väldigt inspirerande att läsa. Där får jag många tips om produkter som jag skulle vilja testa.
  Vore väldigt spännande att få prova Cliniderms produkter då jag inte har testat detta märke förut.

 • care69 16 april, 2010 at 19:16

  Jag är med!

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/04/18-april-vinn-hudvardskit-fran.html

 • chanette 16 april, 2010 at 20:36

  http://darkbarbie.blogg.se/2010/april/vinn-fran-p-ssion-18-april.html

  jag tyckte om din recension ng JUST GLOW. var nyfiken på det.. men har ganska känslig hårbotten så nu hoppas jag den.
  jag håller nig till min respons schampo och balsam..

  hoppas på denna vinst.. skulle varit nice nu då man sitter här och e mega förkyld och tycker synd om sig själv

 • Mamma Mia 17 april, 2010 at 10:13

  Önskelistan är kul att läsa, du förstår min dotter arbetar med smink hon pluggar till journalist så jag läser lite olika bloggar för att hänga med i svängarna jag tycker dinär bra..kramiz

 • Carolina 17 april, 2010 at 11:42

  Det som jag har haft mest användning av på sistonde var inlägget om Transdesign. Tycker din blogg är väldigt bra i helhet så det är svårt att välja ett favoritinlägg. Har ett litet block brevid datorn där jag skriver upp shoppingtips så jag inte glömmer dom.

 • Cilla 17 april, 2010 at 12:39

  Jag blir väldigt inspirerad av alla dina färgglada NOTD-inlägg! Den senaste favoriten är ”NOTD: H&M Denim Dreams” – cool färg samtidigt som den inte är för vågad för lilla fega mig. Mitt favoritmärke är OPI så om det inte vore för det inlägget hade jag nog inte provat det här härligt blå från H&M.

 • Jessica 17 april, 2010 at 13:16

  Hej !
  Jag gillade mäst inlägget http://www.pssion.se/?p=5965 , där man kände igen sig själv hur det kan vara för näsan att vara förkyld och hur den flagnade och gav jätte bra tips om hur man kunde skydda sin älskade näsa under en ond förkyldning :)
  Jag har även länkat i min blogg om tävlingen: http://hondendaersaken.blogg.se/2010/april/-cliniderm.html
  Ha det bra! :)

 • agnes 17 april, 2010 at 16:12

  Ska jag vara ärlig så hittade jag din blogg när jag sökte på ”tävling” på bloggkoll.se. Men jag tror jag ska fortsätta läsa den, för jag gillar alla tipsen du har gett. Till exempel saltvattensprejen från H&M. Jag har samma hår som du beskriver, men har av just den anledningen inte vågat testa den produkten. Ska nog göra det nu. Tack!*
  Och så gillar jag tävlingar, för jag är fattig som en kyrkråtta. :D

 • Kajsa 17 april, 2010 at 16:48

  Jag vill vara med!
  Mina favoritinlägg är de som innehåller swatches. Även dina gamla inlägg ”Duellen”, någon chans till återuppväckelse?

 • Jill 17 april, 2010 at 16:56

  Svårt att välja, men om jag måste skulle jag nog säga dina EOTD. Förutom att sminkningarna är så rena och snygga samt verkligen tål närbilder så är det är oerhört snygga foton med bra ljus och skärpa. Verkligen inspirerande! Jag brukar föröka kolla upp de produkter du använder i dina sminkningar för de ser så perfekta ut, inga klumpar i fransarna eller skarvar/kladd i ögonskuggan eller kajalen/eyelinern. Galet fint! Och det säger jag från hjärtat och inte bara för att det är tävling, så ta åt dig :).

 • diana persson 17 april, 2010 at 17:26

  Hej Emelie!
  Jag behöver produkterna dessa,
  så att jag kan se ut som en prinsessa.

  Finnar jag har tusen av, snälla emelie jag vet att du kan hjälpa mig bli finnarna av.
  Denna tävlingen är något jag längtat efter,
  jag behöver hudvårds produkter, eftersom torr och ful hy jag har och jag haft det i nästan alla mina dar.

  Jag överallt far med en superful hy, så snälla du, hjälp mig att få min hy att se ut som ny.

  Jag har prövat olika, men allt sitter som skit, vissa saker gör grovare finnar, vissa gör fetare hud.
  Snälla Emelie jag behöver dessa saker!!!! Och ta absolut inte detta som ett bud!

  Puss Emelie jag älskar dig.
  Hoppas du känner detsamma för mig ;)

  Epost; dian.aa@live.se

  Blogginlägget som hjälpt mig mest har varit ;
  http://www.pssion.se/?p=6167
  Eftersom jag funderat på att köpa mattlack länge, och såg då precis vad jag letat efter :)

 • Stina 17 april, 2010 at 20:53

  Jag vill vara med! Jag minns det här inlägget:
  http://www.pssion.se/?p=5965

  Jag älskar dina recensioner och det finns många favoriter, men det här har faktiskt hjälpt mig oerhört bra i en situation då jag höll på att snyta näsan av mig. Skitbra produkt som inte kostade många kronor!!!

  Har länkat här:
  http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/18-april_17.html

  Kram Stina

 • Ifrith 17 april, 2010 at 21:56

  Tack vare dig upptäckte jag Lilo Lolo. http://www.pssion.se/?p=1473

  Därför anger jag detta inlägg som ett av mina favoriter. Utan dig hade jag INTe provat lily lolo. Numer ÄLSKAR jag deras foundation och blush! TACK för det! Mycket lyckas önskas dig! =)

 • Camilla 18 april, 2010 at 00:00

  Jag skulle gärna vilja vara med och tävla :) Att välja ut ett blogginlägg är enligt mig helt omöjligt. Men jag måste erkänna att jag har en liten extra kärlek för alla inlägg som har med naglar och nagellack att göra! Hade aldrig tidigare varit speciellt intresserad av naglar eller nagellack, tills jag började att läsa p’ssion. Nu är jag FAST. Är helt förälskad och det har jag dig att tacka för! (min plånbok håller dock inte med, men det gör inget) ;P
  Jag har tyvärr ingen blogg, och kan inte länka.
  Tack för en inspirerande blogg! Ha en fortsatt trevlig helg :)

 • Eammi 18 april, 2010 at 11:43

  Hej!

  Ett av många inlägg i din blogg som har varit till extra hjälp för min del i produktdjungeln är ”Recension: Dermalogica Special”. Tyckte det var jätteroligt att läsa hur du hade upplevt deras olika produkter. Det slutade med att jag klickade hem Special Cleansing Gel och Smoothing Cream ;)

  Mvh Emilia.

 • Johanna 18 april, 2010 at 12:54

  Hej :)

  Jag gillar verkligen detta inlägg: http://www.pssion.se/?p=5365. Jag har precis som du länge haft problem med torr och kliande hårbotten, det kan du läsa om i min blogg här: http://hannahsworld.blogg.se/2010/march/hannahs-kvall.html#comment.

  Jag ska genast testa ditt tips på head & shoulders schampot. Innan har jag alltid använt ACO hårbottengel, men det är väldigt dyrt.

  Jag har självklart även länkat till din tävling i min blogg, inlägget hittar du här: http://hannahsworld.blogg.se/2010/april/tavla-om-hudvardskit-fran-cliniderm.html

  Hoppas på tur nu :D
  Kram<3

 • Lisen 18 april, 2010 at 15:00

  Det inlägg som varit mest hjälpande var recensionerna över Cliniderms produkter, jag har länge varit på jakt efter en bra serie som kan funka på min torra hy. Det var så jag fick upp ögonen för din fina och inspirerande blogg. Jag sökte information om Cliniderm som jag hade blivit rekommenderad av apotekaren på apoteket men visste inte riktigt om den kunde passa. Var hjälpande att höra från någon annan om den kunde passa eller ej och om den höll måttet som förpackningen lovade.

  Sen dess kollar jag in på bloggen varje dag och får inspiration att testa nya saker hela tiden. Tack!

 • Pernilla 18 april, 2010 at 16:42

  Eftersom det är mitt första besök på bloggen nöjer jag mig med en lott! Har länkat här: http://pernillastavlingsblogg.blogspot.com/2010/04/cliniderm-184.html

 • Sandra 18 april, 2010 at 18:10

  Det är jättesvårt att välja ut ett inlägg, men det som hjälpt mig nu senast var inlägget om Garniers mineraldeo (http://www.pssion.se/?p=5937).
  Jag läste inlägget på morgonen innan jag tog bussen till jobbet, innan jag började gick jag in på Ica för att köpa lunch, och där fick jag syn på ett ställ med Garniers mineraldeos! Eftersom jag hade läst om dem bara en stund innan (och var i behov av en ny deo) så köpte jag en, och det har jag inte ångrat en sekund! Jag har inte behövt använda min Absolut Torr sedan jag köpte den här deon, för mig har den varit kanon!! Så tack!

 • Tessan 18 april, 2010 at 18:53

  Hej,
  Jag tyckte det var intressant att läsa om att det finns torrschampon för olika hårfärger http://www.pssion.se/?p=5795. Att ingen aning om det innan och det är ju en jättebra idé. Mitt bruna hår blir alldeles grådaskigt med vanligt vitt torrschampo.

 • Emma 18 april, 2010 at 20:19

  Jag är med och tävlar.
  Har tipsat på min blogg: http://emmastavlingsblogg.blogspot.com/2010/04/jag-tavlar_1112.html

 • Smycken 18 april, 2010 at 22:00

  Jag gillar inläggen om apotekets produkter. Man tänker inte på att de har en hel del bra produkter…
  Länkat på http://www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

 • Reklam