Kroppsvård Pressvisning

Pressvisning: Rituals Ritual of Light Julen 2016

20 oktober, 2016

Igår visade Rituals upp sin julkollektion Ritual of Light under ett mysigt julmingel. Kollektionen har en doft av söt apelsin och kanel och tillsammans med julmusik, julgranar och sprakande brasor låg inte julstämningen långt borta.

rituals-ritual-of-light-press rituals-ritual-of-light-press-2

Julens kollektion innehåller produkter för både kroppen och hemmet med lyxiga kroppsprodukter, te och doftljus. Produkterna finns i butik nu för den som vill börja ladda inför julen redan i oktober. Eftersom jag verkligen gillar doften kommer jag troligen att slå till på ett doftljus och badskummet. Vad är härligare en mörk höstkväll än att krypa ner i ett bubbelbad i sällskap av tända ljus? Sign me up!

Inspirerade av uråldriga ljusceremonier runt om i världen presenterar vi The Ritual of Light. En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ med ljuset från en fladdrande låga. För att inspirera dig att kasta ljus på din medkänsla, vänlighet och kärlek. En ritual om eftertanke, om vad du kan betyda för andra, hur du kan ge ljus i världen på alla tänkbara sätt. Ge ljus till andra i stunder av mörker. För det är i ljuset vi växer, både fysiskt och spirituellt. Det är ditt ljus som lyser upp världen.

rituals-ritual-of-light-lampa

Ett litet ljus man lyser upp genom att slå på mobilens ficklampa. För att kunna dela ljuset med någon måste man lägga ner skärmen = mobilfri tid. Perfekt att ge bort till någon man vill ha mer tid med, eller uppmärksamhet från ;)

Rituals The Ritual of Light

  • Foaming Shower Gel (90 kr, 200 ml)
  • Body Cream (185 kr, 200 ml)
  • Bath Foam (150 kr, 500 ml)
  • Body Scrub (195 kr, 375 g)
  • Fragrance Stick (245 kr, 230 ml)
  • Candle (215 kr, 50 h)
  • XL Candle (425 kr, 70 h)
  • Tea (50 kr. 20 st)

rituals-ritual-of-light rituals-ritual-of-light-press-3rituals-ritual-of-light-candle rituals-ritual-of-light-boxes

Till julen kommer flera varianter av fina presentboxar som är redo att ge bort.

Köpinformation

Rituals julkollektion Ritual of Light finns ute under en begränsad tid och går att köpa i deras butiker och webbshop nu.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam