Pressvisning Verktyg och borstar

Pressvisning: Real Techniques med Pixiwoo

5 juni, 2014

real-techniques-brushes

Några av borstarna från Real Techniques.

Tidigare i veckan var jag på en mycket trevlig pressvisning för borstserien Real Techniques där Pixiwoo-systrarna Sam och Nic Chapman har varit med och tagit fram dem alla. Ni som läser bloggen vet säkert vilka tjejerna är men för att göra en lång historia kort har systrarna ett Youtubekonto under namnet Pixiwoo där de i flera år har filmat videos om hur man sminkar olika looker, där de visar upp sina favoritprodukter och mycket mer. De är otroligt stora runtom i världen och har över 1,5 miljoner följare.

Jag kollar inte så mycket på Youtubevideos men Pixiwoo är en av de få kanaler jag prenumerar på. Givetvis hade jag hört talas om Real Techniques innan men aldrig kommit mig för att testa. Därför var det såklart riktigt roligt att dels få träffa tjejerna bakom produkterna men också få höra lite om bakgrunden till hur allting med Pixiwoo började. Det var oerhört inspirerande att träffa Sam och Nic och de var både kunniga, trevliga och delade med sig av diverse tips. Jag har precis som Nic torr hud och fick tips på en foundation hon gillar som borde passa mig.

Jag har bara hört positiva saker om dessa borstar så jag är oerhört nyfiken på att testa dem. Borstarna är smart nog färgkodade och individuellt märkta så att man enkelt ska veta vad de är tänkta att användas till. De orange är för basen, de lila för ögonen och de rosa för finishen. Dessutom har det nyligen kommit en serie om tre vita borstar som heter Duo-Fibre Collection. Jag som älskar den typen av borstar är självklart extra nyfiken på dem.

Har du testat Real Techniques? Vilken är i så fall din favorit?

real-techniques-event

Bubbel of course.

real-techniques-pixiwoo

Sam(till höger) och Nic berättar om hur det hela började.

real-techniques-pixiwoos-nixipixie1

Självklart ville jag föreviga mötet med dessa oerhört rara och duktiga tjejer.

Köpinformation

Real Techniques borstar och borstset har rekommenderade priser på 89-349 kr. Du hittar dem hos bland annat Eleven, Bangerhead, Lyko, BeautyplanetBrallis, Craycray och Affection kosmetikbutiker. De finns även hos Feelunique.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam