Pressvisning

Pressvisning med La Roche-Posay

16 mars, 2013

La Roche-Posay har varit ett av mina favoritmärken sedan jag först provade det för snart tre år sedan. I onsdags bjöd de in till en pressvisning för att prata lite om bakgrunden till produkterna och några nyheter.

la roche posay visning

En av nyheterna är att fuktserien Hydreane får ett tillskott i form av en BB-cream som kommer i två nyanser, Light och Medium. Hydreane är en stor favorit hos mig och borde finnas i närheten av alla med torr hud. Den andra nyheten är att alla La Roche-Posays direkta solskyddskrämer nu har antingen SPF 30 eller 50. En av de nya ansiktsprodukterna i Anthelios XL-serien är Dry Touch Gel-cream som ger en sidenmatt yta istället för den lite klibbiga som vanliga solkrämer kan ge. Den kommer definitivt införskaffas till sommaren.

Vi fick med oss några produkter hem för att prova. Till min glädje var det tre produkter som jag redan har hemma varav två av dem är stora favoriter. Hydreanekrämen kommer väl till pass eftersom jag nyligen pressat ur den sista slatten ur förra tuben och Toleriane är toppen att använda när huden känns lite extra känslig. Den räddade min sommar när jag bränt mig trots solskydd och dessutom fått klåda av att bada i klorhaltigt vatten. Cicaplast Baume B5 köpte jag hem i december och den håller jag fortfarande på att testa lite sporadiskt. Den har dock inte blivit en favorit än. BB-krämen ska bli spännande att testa och jag hoppas att Medium kan fungera även på bleka lilla mig.

la roche posay nya

la roche posay cicaplast b5

Köpinformation

La Roche-Posay har produkter för alla typer av känslig hud. Produkterna säljs i Sverige enbart på utvalda apotek och det finns i dagsläget ingen auktoriserad svensk webbshop som säljer märket.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam