Makeup Pressvisning

Pressvisning: L’Oréal visar höstnyheterna 2012 – makeup

12 oktober, 2012

I torsdags förra veckan mötte jag upp Beleza för att kika på vad L’Oréal har att bjuda på nu i höst. Det finns godsaker både i smink och hårväg och en del av sakerna har ni säkert redan sett ute i butik.

Till samlingen av L’Oréal Le Vernis adderas sex stycken nya färger genom höstkollektionen som fått namnet Versaille. De omfattar både dova pastellfärger och murriga jordiga färger. Ljusblåa 621 Paris Avenues, ljusgråa 622 Soft Chincilla, puderrosa 217 Rose Cashmere, rostbruna 114 So Chic Fox, vinröda 410 Bordeaux Escape och det greige 116 Creamy Angora. Le Vernis har ett rekommenderat pris på 59 kr.

Color Riche Quads Les Ombres har redan funnits i butik ett bra tag men jag tycker att de är värda att nämnas eftersom de är så fruktansvärt snygga! De finns i butik nu och har ett rekommenderat pris på 139 kr. Purity har hunnit swatcha dem alla så kika gärna in där för att se färgerna in action.

För Smoky-eyes finns fem olika paletter: Timeless Beige, Beloved Nude, Forever Bronze, Absolute Taupe och Incredible Grey.

För Shocking-eyes finns färgglada Disco Smoking och tropiska Tropical Tutu.

Luminous-eyes får man med de gnistrande gröna nyanserna i Emerald Conquest.

För läpparna släpps nyheten Shine Caresse vilket är en hybrid mellan läppstift, läppglans och liptint. Det kallas för läpplack och har en lätt och fuktig konsistens men som trots det ger bra med färg. Det ger en wet-look med glans och det känns knappt på läpparna. Jag föll som en fura för dessa och de måste nästan testas på läpparna för att man ska förstå hur speciellt det känns. Till och med min mamma som ofta klagar på att läppgunk är för kletigt gillade dessa och tiggde till sig en av nyanserna illa kvickt.

Shine Caresse har ett rekommenderat pris på 125 kr och finns i sju olika nyanser: Lolita, Romy, Princess, Marilyn, Juliet, Eve och Milady.

Är det något som skriker 2012 så är det BB-creams! L’Oréal lanserade tidigare i år Nude Magique BB Cream. Det speciella med denna kräm är att den är vit till färgen med små gryn av inkapslade pigment som smälter vid applicering. Den utlovar återfuktning i upp till 24 timmar och en utjämnad hudtextur. Den finns i färgerna Light och Medium och har ett rekommenderat pris på 139 kr. Jag håller för tillfället på och testar denna och recension kommer inom kort.

Om BB Cream är något som nästan alla märken har just nu så är L’Oréal, i alla fall enligt dem själva, först med ett BB Powder. Det fungerar på samma sätt som en BB Cream med att jämna ut hudtonen och texturen och ger en sammetslen och nedmattad hy. Finns i två färger och kostar ca 139 kr.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam