Pressvisning

Pressvisning: Beauté Pacifique lanserar solserie

3 maj, 2015

Förra veckan var jag på ett intressant frukostmöte där danska Beauté Pacifique visade upp sin nya solserie. Serien innehåller tre produkter och företagets grundare Flemming K. Christensen var på plats för att berätta om historian bakom företaget, deras tidigare produkter och såklart nyheterna.

beaute-pacifique-stay-sun

beaute-pacifique-stay-sun-1

Stay – en ny solserie från beauté Pacifique

Serien består av tre produkter – ett solskydd för ansiktet, ett för kroppen samt en svalkande after sun. De innehåller antioxidanter, vitaminer och de två solkrämerna innehåller både fysikaliskt och kemiskt solskydd. Bland de vårdande ingredienserna finns bland annat återfuktande squalane, aloe vera och rooibos som är en kraftfull antioxidant.

De fysikaliska solfiltren består av titandioxid (UVA/UVB) som återfinns i båda solskydden. I solskyddet för kroppen ingår även zinkoxid (UVB). De kemiska filtren består av ethylhexyl salicylat och ethylhexyl triazone (UVB).

  • Stay Beautiful – SPF 30 för ansiktet (399 kr, 50 ml)

    Solskydd för ansikte och dekolletage med anti-age effekt och skydd mot både UVA- och UVB-strålning. Innehåller bland annat vitamin E, squalane och samma druvkärnextrakt som återfinns i Paradoxe-serien.

  • Stay Outside – SPF 30 för kroppen (379 kr, 200 ml)

    Fuktgivande solskydd för kroppen med lugnande aloe vera, rooibos och glycerin. Innehåller vitamin E för skydd mot fria radikaler samt UVA- och UVB-skydd.

  • Stay Cool – after sun lotion (379 kr, 200 ml)

    En svalkande och lugnande after sun lotion med lakritsrot och en stabil form av A-vitamin som reparerar solskador. Innehåller återfuktande squalane från en vegetabilisk källa samt ämnet methyl PCA som dels ger en omedelbart svalkande effekt men dessutom fungerar som ett lätt myggmedel.

beaute-pacifique-stay-cool

Jag fick med mig prover på kroppsprodukterna och är väldigt nyfiken på hur after sunkrämen kommer att prestera i sommar. Den känns faktiskt svalkande på huden och om den dessutom håller myggen borta som bonus är det toppen. Speciellt för mig som brukar få bulor av både mygg och knott. Båda dessa produkter är oparfymerade vilket jag tycker är toppen. Solskyddet är ganska tjockt och vitt när det kommer ut ur förpackningen men den verkar inte efterlämna någon vit hinna på huden vad jag har sett hittills. Så detta verkar lovande. Vårdande anti age och solskydd i samma produkt – det kan ju inte bli bättre.

Köpinformation

Beauté Pacifiques solserie Stay finns i butik från och med mitten av maj.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam