Makeup Recension

Pigg blick med Maybelline Big Eyes Liner

5 september, 2014

maybelline-big-eyes-liner

Jag använder gärna en vit eller hudfärgad kajalpenna på ögats nedre vattenlinje för att få en piggare blick och illusionen av några timmars fler sömn än det blev i verkligheten. Jag har testat otaliga märken och varianter på vita kajalpennor och många har varit bra till konsistensen och färgåtergivningen – men inte hållbarheten. Det finns hur många hållbara svarta kajalpennor som helst men de vita har lyst med sin frånvaro. Därför blev jag glatt överraskad när jag hittade en sådan pärla i Maybelline Big Eyes Liner som dessutom har ett bra pris.

Den här duo-kajalpennan ser inte så annorlunda ut än liknande produkter i samma prisklass förutom att den här är tjockare och innehåller både en svart och en vit penna. Men hållbarheten är helt suverän. Färgen är visserligen inte lika skarp efter åtta timmar men hälften finns faktiskt kvar efter närmare tolv timmar och det tycker jag är anmärkningsvärt bra i jämförelse med andra kajaler jag har testat. Den är dessutom otroligt dryg. Jag har bara behövt vässa min penna en gång sedan i vintras.

maybelline-big-eyes-liner-2

Sammanfattning

 • Pris: 99 kr
 • Var: Kicks, Åhléns, H&M m.fl.
 • Kortfattat: prisvärd duokajalpenna med en hållbarhet som överstiger förväntningarna.
 • Betyg: 5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 5 september, 2014 at 22:49

  Smart med två i en. Jag använder Isadoras, har den vita och den som är lite mera nude färgad och tycker dom funkar bra. Är oftast ganska röd så det ser mycket fräschare och piggare ut, inte vågat testat så många olika just på vattenlinjen då jag kan vara lite känslig

  • Svara Emelie 6 september, 2014 at 20:22

   Jag har IsaDoras också men den här sitter bättre.

  Lämna ett svar

  Reklam