Naglar

Orly – High Voltage

28 mars, 2008

Orlys kollektion High Voltage finns nu att beskåda och handla hos 8ty8. Det är fyra nya neonlack varav det gula och det orange dessutom har skimmer i sig. Vad tycker ni om kollektionen? Själv får jag varken ”ooh” eller ”ahh” känslor av den så för min del blir det inget köp.

Yay or nay?

orly-high-voltage-display

Orly - High Voltage
Live Wire och Heat Wave beskrivs som shimmery neon.

Bilder från 8ty8, kollage av mig.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Sanna 28 mars, 2008 at 13:41

  Skrev i morse om dom på min blogg:)
  Jag tycker att färgerna ser härliga ut på nått sätt:)
  *viskar* det gula heter ”Live Wire” visk visk :)
  kram

 • Svara Emelie 28 mars, 2008 at 15:03

  Sanna> Haha, det måste jag ändra! Man blir lätt blind när man håller på med flera saker samtidigt.

 • Svara Sminkan 29 mars, 2008 at 08:25

  Jag återvänder till det här inlägget och funderar vidare på om jag vill ha de här lacken eller inte. Hmmmm… Det lila är ju läckert och det gula kanske är fint. Men gult nagellack på mig blir nog ingen hit. Det rosa däremot! Men jag har ju redan Lola från Zoya.

  En lite fråga, apropå Zoya, varför byter du bort Indigo? Jag tycker det ser jättefint ut!
  Har du ingen annan intressent så vill jag ha det! Frågan är bara i byte mot vad?

 • Svara Emelie 29 mars, 2008 at 09:02

  Sminkan> Neon verkar vara det som är grejen i sommar, jag tänker åtminstone avvakta tills det kommer upp lite swatches på dessa.

  Jag har redan det blåa från indiakollektionen och blått nagellack kommer nog inte bli något som jag använder så himla ofta, så därför byter jag bort det. Det är fint, det är det :) Ptja, kom med förslag, PMa eller maila när det dyker upp nåt :)

 • Lämna ett svar

  Reklam