Naglar

OPI Soft Shades Pastels

21 mars, 2016

Jag fick ett plötsligt sug efter krämiga pasteller när jag såg promotionbilden för OPIs Soft Shades Pastels som årets kollektion heter. Underbart söta och våriga pasteller som får mig att tänka på marshmallows eller färgade maränger.

opi-soft-shades-pastels

OPI Soft Shades Pastels

  • It’s in the Cloud
  • One Chic Chick
  • Stop I’m Blushing!
  • This Cost Me a Mint
  • It’s a Boy!
  • I am What I Amethyst

För en gångs skull förlåter jag OPI för att de fortsätter köra på krämlacksspåret. De här pastellerna ser så ljuvliga ut att jag nästan kan känna doften av vår. Och, åter igen, för att inte tala om promobilden – jag fick en plötslig lust efter pastellfärgat hår också. Det närmaste jag kommer nu är nog det gula One Chic Chick. Gult hår kanske äntligen är chict?

Vad tycker du om årets Soft Shades?

opi-soft-shades-pastels-bottles

Samma ordning som i listan ovan.

Köpinformation

OPI Soft Shades Pastels finns i butik från början av april och kostar 155 kr, 15 ml.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam