Naglar

OPI Pirates of the Caribbean vår/sommar 2011

15 februari, 2011

opi_pirates_display.jpg

Sent i vår har den senaste filmen om Kapten Jack Sparrow och hans äventyr premiär och i samband med detta släpps OPIs kollektion av nagellack med samma namn som filmen: Pirates of the Caribbean on Stranger Tides.

Kollektionen är vårens brightskollektion från OPI, det vill säga deras kollektion med mer färgstarka nagellack, och den här gången ingår sex pastellfärgade krämnagellack och ett silvrigt krackeleringsnagellack.

Personligen älskar jag pastellnagellack och även om jag känt mig mätt på krämnagellack ett tag kanske lusten för dessa börjar komma tillbaka. I alla fall när jag tittar på det ljusgröna Mermaid’s Tears och det lila Planks a Lot. Jag är till och med intresserad av det silvriga krackeleringsnagellacket trots att jag generellt sett är trött på den effekten. Swatches på nagellacken hittar ni på den här bloggen.

Med tanke på att OPI Sverige har tagit in de flesta av de senaste nagellackskollektionerna som lanserats hoppas jag att de tar in denna kollektion också. Men jag vet också att förra årets brightskollektion i samarbete med Shrekfilmen inte togs in till Sverige så det är inte säkert att vi kommer se dessa nagellack i butik här hemma. Vi får se!

 • Skull & Glossbones – best light gray ever, no bones about it.
 • Mermaid’s Tears – few have seen this magical green.
 • Steady as She Rose – this gorgeous pink is your final destination.
 • Planks a Lot – dive into style with this lustworthy purple!
 • Sparrow Me the Drama – this cool, collected pink means business!
 • Stranger Tides – explore this uncharted sea of sage.
 • Silver Shatter – a shimmering sea of silver with a two-texture finish.

opi_pirates_bottles.jpg

Källor: Also Known As, Neglenymfer.

Relaterade inlägg

13 kommentarer

 • Svara Kerstin 15 februari, 2011 at 17:17

  Kul med ett metalliskt krackellack!

  • Svara Emelie 20 februari, 2011 at 11:06

   Det tycker jag också!

 • Svara Emma 15 februari, 2011 at 20:55

  Fina, speciellt det gröna. Det metaliska Shatter ska spanas in!

 • Svara Lina 15 februari, 2011 at 21:47

  Jag älskar Pirates of the Caribbean så bara för det så måste jag nog köpa hela kollektion skulle jag tro!
  Det ser ut att vara fina pastellack också och ett metalliskt crackellack låter kul.

  • Svara Emelie 20 februari, 2011 at 11:06

   Jag är mest nyfiken på silverlacket faktiskt.

 • Svara Paulina 16 februari, 2011 at 23:53

  Det är fina lack men jag blev allt lite besviken. De känns inte så ”pirat-aktiga”. Mer sjöjungfru-inspirerade, lite för gulliga.

  • Svara Emelie 20 februari, 2011 at 11:05

   Jag håller med, men är ändå glad att de satsat på ljusare färger till våren.

 • Svara delinda 18 februari, 2011 at 02:10

  Just de två färgerna är jag också nyfiken på, pastellvåriga :)

  • Svara Emelie 20 februari, 2011 at 11:05

   Det ska bli härligt med vår och pasteller nu känner jag!

 • Svara roxcat 19 februari, 2011 at 19:00

  Silvrigt crackle-lack känns väldigt lockande!

  • Svara Emelie 20 februari, 2011 at 11:01

   Ja visst gör det!

 • Svara Emma 3 mars, 2011 at 11:53

  O M G, jag dör =)

 • Lämna ett svar

  Reklam