Naglar

OPI Pink Softshades våren 2010 – produktfoton och swatches – Uppdaterad

18 mars, 2010

Pink-a-doodle (skimmer), It’s a Girl! Isn’t That Precious? och I Think in Pink.

I måndags damp dessa fyra lack från OPIs vårkollektion av skira lack ned i brevlådan. Kollektionen heter Pink (vilket passar utmärkt) och består av tre krämlack och ett krämlack med ett diskret rosa sken (Pink-a-doodle). Gemensamt för alla är att de är väldigt välgjorda skira lack. De är lätta att måla med och resultatet blir inte strimmigt alls. Det tycker jag annars brukar vara det största problemet med skira nagellack. Men här finns alltså inget sådant problem.

Nackdelen med dessa, eller det som åtminstone är lite trist, är att de är så lika varandra. Egentligen behöver man bara ett, möjligen ett av de ljusa och ett av de mörka om man gillar den här sortens färger. För de är som sagt otroligt lika. De verkar dessutom ha samma formula som Hong Kong kollektionen då de har samma speciella doft.

Dessa lack finns tillgängliga från mitten av april och kostar 150 kr st.

Pink-a-doodle, It’s a Girl! Isn’t That Precious? och I Think in Pink.

Uppdaterat 100320 med swatches:

Samma ordning som på bilden ovan.

Mina tankar hittills om färgerna är att Pink-a-Doodle och It’s a Girl (nr 1 och 2) känns som samma nagellack förutom att man lagt till lite skimmer i det ena. Båda är lite varmare i tonen än de andra två lacken ur kollektionen men gemensamt för dem alla är att de är lätta att applicera och inte blir strimmiga.

Den enda skillnaden jag kan se mellan Isn’t That Precious? och I Think in Pink (nr 3 och 4) är att det sistnämnda är lite mer pigmenterat. Båda är kalla i tonen och aningens mer täckande än de två ljusa färgerna.

Relaterade inlägg

11 kommentarer

 • Svara Tintomara 18 mars, 2010 at 18:21

  Håller med om att det är trist att de är så lika varandra. Jag är överlag inget hysteriskt fan av rosa lack, men om de hade gjort en rosa kollektion bestående av t.ex ett krämlack, ett skimmerlack, ett metalliclack och ett glitterlack – då hade jag blivit åtminstone lite intresserad. :-)

  • Svara Emelie 18 mars, 2010 at 18:25

   Word! Jag förstår faktiskt inte VARFÖR de gör fyra nästan identiska lack. Kan knappt tänka mig att ens de som samlar på lack som dessa behöver eller vill ha allesammans. Eller?

 • Svara Tina (Beleza) 18 mars, 2010 at 18:52

  Hmmm, undrar om det är så att de faktiskt är två kalla och två varmare nyanser. Från dina bilder och promobilder jag har sett tycker jag de alla ser rätt kalla ut dock.
  Du som har de irl kanske kan lösa gåtan.

  • Svara Emelie 18 mars, 2010 at 19:51

   Så vitt jag kan se är den enda skillnaden mellan de ljusa lacken att det ena har skimmer. De två mörkare måste jag ta och jämföra i dagsljus. Det är möjligt att det ena bara verkar mer pigmenterat.

 • Svara peachgirl 18 mars, 2010 at 19:03

  Vill också gärna veta om det är kalla & varma nyanser och vilken som har shimmer, jag kan inte se det basersat på de här bilderna. Jag gillar f.ö. såna här naturliga lack också, det är bra att ha några ”säkra kort” för jobb osv.

  • Svara Emelie 18 mars, 2010 at 19:53

   My bad, det föll bort i texten. Det är Pink-a-doodle som har skimmer i sig. Självklart, jag håller med om att det är bra med dessa säkra kort. Men ändå, behöver man fyra i princip likadana?

 • Svara Tikaha 18 mars, 2010 at 20:10

  oj, dom var väldigt lika varandra, skulle kunna tänka mig en av dom ljus men jag vill ha tjock creme konsistens så man slipper så många lager.

  BW Tikaha

 • Svara Maggie Makeup Addict 19 mars, 2010 at 08:46

  Jag gissar att det ar for att alla ska kunna hitta ”sin” ljusa rosa. Alltsa fyra olika rosa for att passa olika hudfarger. Men ja, lite trist ar det allt!

 • Svara badbomben 19 mars, 2010 at 08:57

  Oj jösses vad de är lika varandra. Men alla är fina, tror ögat dras mest mot I Think In Pink:)

 • Svara crystaliciousss 24 mars, 2010 at 12:03

  Great pictures and swatches!

 • Lämna ett svar

  Reklam