Naglar

OPI Oz the Great and Powerful swatches

7 mars, 2013

Här kommer lite flaskbilder och swatches på OPIs kollektion Oz the Great and Powerful som kommer ut i butik i slutet av mars. Mina favoriter ur kollektionen är faktiskt de skira nyanserna eftersom de har en så trevlig formula. Sedan gillar jag det lite knasiga och coola Lights of Emerald City som verkligen kommer att dra blickarna till sig.

Krämlacken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

opi_oz_the_great_and_powerful_swatches_cremes

Krämlacken var lätta att måla med och hade en bra formula. De går att bygga på i färg och intensitet utan att bli flammiga så där har OPI gjort ett bra jobb. Glints of Gilda har en lite beige eller persikofärgad ton, Don’t Burst My Bubble är ganska neutralt vit med en dragning åt kallt rosa och I Theodora You är den som är mest rosa av de tre.

Glitterlacken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

opi_oz_the_great_and_powerful_swatches_glitters

Glitterlacken känns unika och då särskilt det vitglittriga Lights of Emerald City. Det ger en väldigt speciell effekt så jag tycker att det är värt att prova. Jag har i varje fall inte sett ett liknande lack tidigare. Guldiga When Monkeys Fly! är också fint men där har OPI misslyckats med det stora hexagonala glittret som gärna vill krulla ihop sig i rullar snarare än lägga sig platt på nageln. Väldigt synd på ett fint glitterlack. Det silvriga Which is Witch? är späckat med silverglitter i olika former och storlekar och gnistrar snyggt i regnbågens alla färger.

I kollektionen ingår även ett Liquid Sand-lack i antikt guld vid namn What Wizardry is This?

Köpinformation

OPI nagellack innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 kr. Denna kollektion finns i butik från vecka 13 (25-31 mars). OPI finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns, Eleven, Nelly m.fl.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 7 mars, 2013 at 23:05

  Glitterlacken är verkligen helt bedårande, allihop.

  • Svara Emelie 8 mars, 2013 at 00:00

   Ja de är verkligen speciella!

 • Svara delinda 14 mars, 2013 at 08:55

  håller med om att When monkeys fly är lite svårlackat, gillar Which is witch bäst :)

  • Svara Emelie 14 mars, 2013 at 17:57

   Jag gillar Lights of Emerald City eftersom den är så speciell.

  Lämna ett svar

  Reklam