Nail of the day

OPI I Just Can’t Cope-acabana

25 maj, 2014

opi-i-just-cant-copeacabana-2

Igår kände jag för att ha något uppiggande och färgglatt på naglarna och den första färgen som dök upp i huvudet var gult. Och det första nagellacket jag kom att tänka på var det gula I Just Can’t Cope-acabana från OPIs vårkollektion Brazil. Det är ett lite varmtonat citrongult krämlack som verkligen får mig på gott humör. Och just gula nagellack brukar kunna ha en knepig och svårmålad konsistens men det här var faktiskt helt okej även om det krävde tungan rätt i mun vid vissa tillfällen. Två tunna lager krävdes för hel täckning och jag rekommenderar att ni inte tar för tjocka lager av det här eftersom det blir mycket mer svårapplicerat då.

När jag ser det här på mina naglar känner jag för att göra ett vårskrik á la Ronja Rövardotter. Eller i alla fall skrika ”jag älskar gult!”.

Vad tycker du om gult nagellack?

opi-i-just-cant-copeacabana

opi-i-just-cant-copeacabana-3

Köpinformation

OPI nagellack har ett rekommenderat pris på 150 kr, 15 ml. Denna kollektion har funnits i butik ett tag men borde gå att få tag på, om inte annat på nätet.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara sellwins skönhetsblogg 26 maj, 2014 at 08:53

  Har svårt för gula nagellack annars men detta är så sjukt fint! :D Älskar det!

  • Svara Emelie 27 maj, 2014 at 22:46

   Lite samma här, men med rätt nyans kan det bli fantastiskt snyggt.

 • Svara Blowfish 26 maj, 2014 at 10:05

  Har väldigt svårt för gult men på dig passade det :)

  • Svara Emelie 27 maj, 2014 at 22:46

   Gult är inte mitt förstahandsval i vanliga fall men den här gula färgen är perfekt.

  Lämna ett svar

  Reklam