Hår

Oparfymerad hårvård och styling från No Nothing

16 oktober, 2013

På sistone har det slagit mig hur många olika parfymerade produkter jag använder varje dag och en av dofterna som jag ofta tycker är rätt stark och dominerande är just hårvårdsprodukterna. Imorse var jag tvungen att ta en svängom med torrschampot som självklart är parfymerat och lite senare kom jag på mig själv med att undra vad fasen det var som luktade. En del hårprodukter är rejält parfymerade och även om de doftar gott kan det ibland bli lite mycket. Jag vill ju dofta som min parfym – inte som min hårspray.

kc-professional-no-nothing

Därför blev jag glad över nyheten att KC Professional har skapat en serie med hårvårds- och stylingprodukter som är helt oparfymerade. Produkterna går under namnet No Nothing. Produkterna är framtagna i samarbete med finska astma- och allergiförbundet och innehåller varken parfym, färgämnen eller andra ingredienser som är kända för att skapa irritation. Detta för att så många som möjligt som har känslig hud eller brukar kunna få allergiska reaktioner ska kunna använda dem. Och självklart också vi som tycker det är skönt med oparfymerat ibland.

Jag har testat de två hårsprayerna och de doftar faktiskt ingenting. Hållbarheten och stadgan är precis som med vilken vanlig spray som helst men här kan jag alltså använda precis så mycket spray som jag tycker behövs för att få effekten jag vill ha utan att oroa mig för att förvandlas till en stinkbomb. Eftersom jag har återkommande problem med min hårbotten skulle jag även kunna tänka mig att prova schampo och balsam från någon av de fyra serierna som finns. Priset känns också väldigt överkomligt med 129-169 kr per produkt och förpackningarna är både stilrena och läckra. Det sista är givetvis bara ett plus i kanten.

kc-professional-no-nothing-schampo-balsam

Schampo och balsam (129 kr, 300 ml), Mist (129 kr, 250 ml).

 • No Nothing Very Sensitive Moisture
  Återfuktande schampo, balsam och spraybalsam som mjukgör och återställer fuktbalansen i torrt och kemiskt behandlat håret med avocadoolja.
 • No Nothing Very Sensitive Repair
  Återuppbyggande schampo och balsam som stärker svagt, skadat hår med viktiga aminosyror som gör håret mer lätthanterligt och mycket friskare.
 • No Nothing Very Sensitive Volume
  Volymgivande schampo och balsam som ger kropp och studs till tunt, livlöst hår. En speciell proteinsammansättning jämnar ut hårets yttre skikt och vårdar samtidigt håret från yttre skada.
 • No Nothing Very Sensitive Color
  Färgbevarande schampo och balsam som vårdar färgbehandlat hår samtidigt som produkterna tillför näring, lätthanterligt hår och glans.

kc-professional-no-nothing-styling

 • No Nothing Very Sensitive Multispray (169 kr, 250 ml)
  En kraftig formspray som underlättar hårhanteringen, ger mer glans och skyddar håret. UV-, värme- och fuktskydd.
 • No Nothing Very Sensitive & Strong Mousse (169 kr, 200 ml)
  En kraftig stylingmousse som ger volym, glans och flexibilitet. UV- och fuktskydd.
 • No Nothing Very Sensitive & Strong Hairspray (169 kr, 300 ml)
  En kraftig finishspray som ger stadga, glans och flexibilitet. UV- och fuktskydd.
 • No Nothing Very Sensitive & Super Strong Hairspray (169 kr, 300 ml)
  En extra kraftig finishspray som ger stadga, glans och flexibilitet. UV- och fuktskydd.

Föredrar du parfymerade eller oparfymerade hårprodukter?

Köpinformation

No Nothing har ett rekommenderat pris på 129-169 kr styck och finns att köpa hos utvalda salonger samt hos Unik Hårvård, Lyko och Baresso.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

1 kommentar

 • Svara parfym 31 oktober, 2014 at 17:05

  In my opinion, dove makes the best unscented products.

 • Lämna ett svar

  Reklam