Önskelistan Hudvård Verktyg och borstar

Önskelistan v.40

1 oktober, 2007

Önskelistan v 40

Det var ett bra tag sedan det blev någon önskelista. Det är inte så att jag inte har hittat saker jag har velat ha – tvärtom – jag har bara inte tillåtit mig själv att få några cravings när jag var tvungen att lägga det mesta på flytten. Men nu så – nu är vi igång igen!

 • Jag har varit nyfiken på Juice Beauty Organics sedan LipGloss Bitch skrev om märket i somras(tror jag det var…). Jag älskar kit och vad är väl bättre än att få testa lite olika saker i samma serie till en ganska billig penning?! Juice Beauty Organics To Go Kit finns hos Eleven för 319 kr.
 • Jag har aldrig handlat från Satine, men det sägs att de är bra. Men hemsidan ser ut som jag vet inte vad i firefox och det sänker trovärdigheten för dem – i alla fall hos mig. Dock har de en liten pryl i sitt sortiment som heter Miss A Kit. Det är som en liten fickkniv för tjejer med allt man kan behöva som ex. ficklampa, nål och tråd, sax, pincett, penna, fil, parfymflaska….you name it! Denna skulle göra att min väska vore mycket lättare. Den får gärna vara gul också så att man hittar den bland alla grejer i väskan. 198 kr hos Satine.
 • Paint pots från MAC. Vilken färg jag vill ha? Alla tack. Dessa skall provas vid nästa Stockholmsbesök kan jag lova!

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Mia 1 oktober, 2007 at 15:05

  Jag rekommenderar Paint Potsen skarpt. Kanonskugga!

 • Svara Emelie 1 oktober, 2007 at 16:13

  Mia> Du är inte den enda hehe :)

 • Lämna ett svar

  Reklam