Önskelistan inför födelsedagen

7 kommentarer

onskelistan

Om precis en vecka fyller jag år och som vanligt är önskelistan fylld med skönhetsrelaterade saker. Tror dock inte att jag kan förvänta mig att få nåt av det eftersom min familj inte riktigt är hajja på att handla på internet och dessutom inte är i Stockholm särskilt ofta.

På önskelistan står:

 • gloMinerals gloProtective liquid foundation och gloPressed base. Velig som jag alltid är kan jag inte bestämma mig för vilken jag helst skulle vilja ha då jag hört så mycket bra om dem båda. Tänkte dock gå och kika på dem inom kort för jag tror att åtminstone en av dem kommer att bli inköpta. Antingen i färgen Golden Fair eller Golden Light. De kostar 399 respektive 439 kr hos bland annat Accessora.
 • MAC:s See Through Lip Color står på min önskelista sedan länge. Jag längtar tills Rose Romance når Sverige för då kommer åtminstone ett (okej då, två!) av dem att inhandlas.
 • Med MAC:s kollektion Sugarsweet som släpps den 15 april (min födelsedag tjohoo!) kommer nagellacket Peppermint Patti som verkar vara den där perfekta mintgröna färgen som jag letat efter. Sen håller mitt älskade snabbtorkande överlack från Poshé på att ta slut så det kommer att bli en beställning från Head2Toe inom kort. Då tror jag dessutom att Color Clubs Ultra Violet och Essies Greenport att slinka med.
 • Med Sugarsweet kommer också två nya Mineralize Skinfinishes och jag tror att jag vill ha Perfect Topping. Det är dock en produkt som jag måste kika på för att kunna bestämma mig. Klart står i varje fall att den är väldigt fin i förpackningen :)
 • Sist men inte minst – RENs duoförpackning med duschkräm och bodylotion med doft av ros. Den kostar över 600 kr men jag vill verkligen ha den! RENs rosdoft är något utöver det vanliga och jag är kär. På riktigt!

Annons:

7 kommentarer till "Önskelistan inför födelsedagen"

 1. Maria
  8 april, 2009 (5 år sedan)

  Om du är torr i hyn så kommer du antagligen inte att gilla Glominerals flytande foundation…den är supertjock i konsistensen – alla torra fläckar syns supermycket :(

  Svara
 2. Tina
  8 april, 2009 (5 år sedan)

  En riktigt härlig önskelista!
  Din vinst är på väg nu, tyvärr tänkte jag inte på det här med påskens röda dagar så det kanske dröjer innan den landar i din brevlåda. :0/

  Svara
 3. Sandra
  8 april, 2009 (5 år sedan)

  Grattis i förskott då! ;)

  Svara
 4. Sofia [Make-Up Your Mind]
  8 april, 2009 (5 år sedan)

  Jag skulle nog kunna tänka mig det mesta på din önskelista :) Hoppas du får nåt av det i alla fall. gloMinerals Pressed Base kostar förresten 350 kr på satine.se fram till sista april tror jag, så passa på där om du ska köpa den.

  Svara
 5. glamqueen
  8 april, 2009 (5 år sedan)

  de bästa födelsedagspresenterna är nog dem man köper till sig själv! dessutom kan de spridas ut på flera månader ;)

  Svara
 6. Basteth
  9 april, 2009 (5 år sedan)

  Oh, fyller du den 15:e? Dan före mig.:-) Jag bestämde i början av månaden att ge mig själv köpstp så jhag skulle ha lite småsakeer att önska mig. Sedan kom jag på att jag itn har någon som skulle köpa det jag skulle önska mig ändå (sambon är mer inne på texniska prylar, svårt att se skillnad på märken och färger;) så jag bröt det rätt snabbt.:-) skulle kunna tänka mig allt på din lista dock också.

  Svara
 7. Emelie
  9 april, 2009 (5 år sedan)

  Maria> Aj då, då kanske jag ska satsa på det pressade pudret istället.

  Tina> Det är lugnt, den kommer när den kommer :)

  Sandra> Tack :)

  Sofia> Ja jag såg det och hoppas att det gäller hela april så jag hinner bestämma mig.

  Glamqueen> Eller hur! Problemet är bara att jag köper sånt varje månad trots att jag lovar mig själv att det bara är ”just den här månaden”.

  Basteh> Haha ungefär som jag brukar göra också :) De bästa presenterna får man av sig själv.

  Svara

Kommentera