Om pssion.se

author-profile-pictureP’ssion är en renodlad skönhetsblogg på svenska som startades i april 2007. Jag som driver bloggen heter Emelie och är en 29-åring boendes i Stockholm. Bloggen drivs helt av mitt stora intresse för skönhet i alla dess former och helt på hobbybasis.

Kontakt

Kontaktar mig gör du antingen genom kommentarerna i ett inlägg eller genom detta kontaktformulär. Om du ställer en fråga till mig i ett inlägg så svarar jag i samma inlägg, oavsett om du har en blogg eller inte. Detta för att göra det lätt att följa konversationen.

Jag finns även på:

Disclaimer

Åsikterna på denna blogg är helt mina egna och jag får inte betalt i varken pengar eller produkter för att skriva om något visst märke. Ibland händer det dock att jag får utskick från företag och PR-byråer för att kunna skriva om deras nyheter. Jag har aldrig fått, och kommer aldrig att ta emot, betalning för att skriva om ett märke eller en produkt på bloggen. Läs mer om min policy här.

Utgångspunkt i mina tester

Eftersom alla människor har olika hudtyp, hårtyp och utseende kan jag självklart bara utgå från mig själv när jag testar olika produkter. Nedan är en lista på min utgångspunkt(hud-, hårtyp etc.) och andra uppgifter som förhoppningsvis kan hjälpa er att komma underfund över om produkterna kan passa er.

Lista:

  • Hår: Tjockt hår med tunna hårstrån. Torr hårbotten(gränsar till eksem på vintern) ibland med sår, men ingen mjäll. Känslig mot produkter som lämnas kvar i håret och särskilt nära hårbotten.
  • Hud:
    • Kroppen: Torr hy med tendens till eksem. Trots detta ej känslig.
    • Ansiktet: Yttorr kombinationshy som blir mycket torr och fnasig under den kalla årstiden. Får normal till fet hy under sommarhalvåret. Har synliga porer i t-zonen. Ej känslig.
  • Sminkgrund: Gul/neutral hudton, väldigt ljus. MAC NC15 på vintern, NC25 under sommarhalvåret.