P'ssion

Oj vad tiden går!

18 december, 2013

Hej alla trogna bloggläsare! Jag vet att det varit tyst på bloggen på sistone och jag har varit en usel bloggare. Jag har nyligen börjat på mitt nya jobb och det tar upp väldigt mycket tankeverksamhet och energi och dessutom har jag börjat planera för en flytt i januari (man kan bli gråhårig över mindre!). Jag har absolut inte slut på idéer eller saker att skriva om men bara tanken på att få ner tankarna i ord på bloggen just nu gör mig lite stressad. Så ska det ju naturligtvis inte vara utan bloggen är min hobby och en hobby ska ju vara rolig att utföra – håller ni inte med?

Jag har dock flera recensioner på lut och även lite (gamla) nyheter att dela med mig av. Bland annat hårdtestar jag just nu min omgivning hehe deodoranter utan aluminium och det är inte en angenäm dofthistoria. Men vad gör man inte för vetenskapen liksom. Två deosar är färdigtestade och den tredje provar jag just nu. Dessutom har jag äntligen tänkt knyta ihop säcken och recensera ett antal produkter:

 • några produkter från Mene & Moy
 • flera ansiktsprodukter från No7
 • några mascaror
 • ett schampo för känslig hårbotten
 • gloMinerals nya foundation Lux Effects
 • stylingprodukter från Björn Axén
 • ansiktsrengöring från Rituals

Är det något ni är särskilt nyfikna på, hojta till, så försöker jag skriva om det först.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Ann-Sofie/Colour it 19 december, 2013 at 07:53

  Förstår du har fullt upp, det blir ju så ibland. Bloggandet är inte prio ett.
  Jag är nyfiken på stylingprodukterna från Björn Axén, mascaror och schampoo för känslig hårbotten. :-)

 • Svara Ingrid 20 december, 2013 at 11:31

  Björn Axen och GloMinerals är vad jag helt klart är mest nyfiken på :)

 • Lämna ett svar

  Reklam