Shopping

Ögonskuggor från MAD Minerals

3 december, 2007

Äntligen har mina ögonskuggsprover från MAD Minerals kommit! Så jag har längtat efter dessa. De är verkligen de vackraste jag någonsin har sett och de glittrar som diamanter. Det är verkligen bling bling.

Bilden gör dem absolut inte rättvisa – de är mycket mycket läckrare och finare i verkligheten. Kan inte bestämma mig för vilka jag ska prova först, vill ju prova alla 33 på en gång! Några favoriter har jag dock lyckats hitta i redan. Det är Vibe, Day Dreamer, Peridot Stone samt Cobolt. Alla är blå eller blågröna nyanser faktiskt. Verkar vara lite inne på det nu :) Tänk vad jag ska glittra i vinter.

Mad Minerals

Är du intresserad av att beställa prover från MAD, kolla gärna in deras set om 10, 15 eller 20 prover.

Relaterade inlägg

12 kommentarer

 • Svara Sminkan 3 december, 2007 at 19:16

  Visst är de läckra! Man blir helt tokig av lycka när man kan sitta och bara vrida och vända på alla burkar oc drömma om läckra kombinationer man ska ha! Älskar MAD! Fick 28 nya idag. har nog snart alla deras färger…

 • Svara Emelie 3 december, 2007 at 19:30

  Sminkan> Ja jag kan sitta och plocka med dem nästan hur länge som helst och bara tycka att de är så fina. Galet haha.

 • Svara Mia 4 december, 2007 at 09:08

  Wow…många fina färger…När man ser alla små burkar vill man bara ha mer…:-)

 • Svara Emelie 4 december, 2007 at 09:37

  Mia> Ja man vill ju såklart ha alla!

 • Svara J 4 december, 2007 at 10:30

  Hejsan.
  Vilka underbara färger! Kanske har jag missat tidigare inlägg då jag är ny här, men jag undrar vad frakt och tull går på när man beställer från MAD Minerals?
  Vore verkligen tacksam över svar.

 • Svara Kristina 4 december, 2007 at 11:09

  Å så härliga, sugen jag blir nu då på egna:)

 • Svara Emelie 4 december, 2007 at 11:37

  J> Frakten beror lite på vad man beställer för något. Proverna kan fås i påse eller burk och då kostar det lite mer för burkarna.

  Beställer du bara prover i påse blir frakten $2.50.
  Beställer du prover i burkar och/eller fullstora burkar blir frakten $6.00.
  För större grejer som väskor, borstar osv. är frakten $11.00.

  Tull brukar man kunna klara sig från om man beställer för mindre än 200 kr, men det är inte säkert. Jag har inte åkt på tull någon gång och de brukar oftast rikta in sig på paket med högre värde.

  Kristina> Jag tror inte du skulle bli besviken på dem! :)

 • Svara J 4 december, 2007 at 22:52

  Tack snälla för ditt utförliga svar!!
  Blir nog lite shopping nu :-)

 • Svara rocketqueen 8 december, 2007 at 19:57

  Hej Emelie! Gud så dålig jag är på att kolla på andras bloggar nuförtiden, jag har ju inte ens varit inne här! Tycker alltid det är så kul när du kikar in hos mig så jag vill ju ge tillbaka lite! :) Himla läcker blogg du fått till, jättesnygg och tydlig design. Ska kolla in allt närmare!

  Åååh, MAD har ju så underbara färger. Mums för MAD!

  Ha en härlig helg!
  RQ

 • Svara Emelie 9 december, 2007 at 19:54

  J> Roligt. Du får berätta sen vad du tyckte :)

  Rocketqueen> Kul att se dig här ;) Ja MAD är toppen – man vill ju ha alla färger de har!

 • Svara MLY 21 december, 2007 at 21:58

  Hej. Jag är grymt sugen på att beställa. Men hur funkar betalningen på MAD? vågar man lite på att betala med kort eller ska man ta det andra alternativet? Hur har du gjort?

 • Svara Emelie 28 december, 2007 at 10:56

  MLY> Ursäkta att det har tagit sån tid för mig att svara – men det har ju varit jul och så :)

  Jag betalar alltid med paypal eller mitt e-kort när jag handlar på internet. Många gillar paypal men jag vet också de som inte gör det. Personligen har jag aldrig haft några problem med paypal och de varor jag har köpt genom dem. Och en fördel som jag tycker att paypal har är att man faktiskt har svart på vitt att man har betalat något – går något sedan fel så kan de hjälpa till att reda ut saken.

  Vill du inte använda paypal kan du även betala med ett vanligt kredit- eller kontokort som är knutet till VISA, mastercard, amex osv. Personligen skulle jag aldrig lämna ut mitt riktiga kortnummer när jag handlar på internet så jag använder mig av swedbanks funktion e-kort där man skapar ett nytt ”låtsaskort” med vald köpgräns som man kan ange vid betalning istället. Andra banker har andra e-handelslösningar men detta är den jag använder mig av.

  Vilken lösning du väljer är helt upp till dig, men jag avråder dig starkt från att lämna ut ditt riktiga kortnummer.

 • Lämna ett svar

  Reklam