Kroppsvård Naglar Shopping

Nytt till naglar, händer och läppar från H&M

6 mars, 2010

Idag var jag förbi H&M för att spana efter nya nagellack och jag hittade faktiskt fler än jag hade väntat mig. Jag visste att det hade kommit ut tre nya med en prickig kork på, men att det fanns flera nya i det vanliga sortimentet var jag inte beredd på.

Jag fick med mig det ljusgröna Dollar Green och det ljusblåa Denim Dreams med de prickiga korkarna. Det fanns ett ljusrosa i samma design, men det tilltalade mig inte tillräckligt mycket.

Sen fick jag med mig det knallblåa U Must Have This och det knallrosa Check Me Out som bara var några av de nya som tillkommit det ordinarie sortimentet. Förutom dessa två såg jag även en orangerosa och en ljusrosa som var nya. Men inte heller de tilltalade mig tillräckligt för ett köp.

Dollar Green & Denim Dreams (29,50 kr), U Must Have This & Check Me Out (39,50 kr).

Jag upptäckte också att H&Ms ekologiska kroppsvårdsserie hade packats upp och därifrån blev det handkrämen med hallon och melon samt ett läppbalsam med doften/namnet Fresh Vanilla. Någon vaniljdoft eller smak känner jag inte av, däremot känns den tjock och skön på läpparna

Doftserien med lavendel och mint tyckte jag förresten luktade riktigt illa. Hallon/melon däremot luktar mums. Kanske lite sött, men udden av doften försvinner ganska fort så det är inget som stör. Om handkrämen visar sig vara bra kanske det blir en peeling och en body lotion också.

Lipbalm Fresh Vanilla (39,50 kr), Hand Cream Raspberry & Melon (39,50 kr).

Uppdaterat! Snabbswatcher av de fyra lacken, samma ordning som ovan.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Josephine (makeuponista) 6 mars, 2010 at 19:16

  Nagellacken måste jag spana in, de med prickig kork ser urfina ut :)

  • Svara Emelie 6 mars, 2010 at 19:34

   Ja de är jättefina. Jag funderar fortfarande på det ljusrosa med samma design.

 • Svara peachgirl 6 mars, 2010 at 21:32

  Jag älskar dom ”kantiga” lacken från HM, superkvalitet och snygga färger, ska spana efter de nya färgerna! Väldigt lägligt att det ramlat in en bonuscheck i brevlådan alldeles nyss! :)

  • Svara Emelie 7 mars, 2010 at 14:07

   Jag gillar dem också. Det är kul att de är så snabba på att uppdatera sortimentet med trendiga färger också.

 • Svara Tintomara 7 mars, 2010 at 08:47

  De prickiga korkarna var väldigt söta! :-)

  • Svara Emelie 7 mars, 2010 at 14:07

   Ja jättegulliga :) Passar bra till färgerna.

 • Svara Emma :) 8 mars, 2010 at 08:55

  Jag skulle gärna vilja se swatch på ”U must have this”, skulle vara spännande se hur mkt det skiljer sig från ”Blue my mind”.

  • Svara Emelie 18 mars, 2010 at 18:14

   Har uppdaterat med swatch på U Must Have This. Har tyvärr ingen bild på den tillsammans med Blue My Mind men den senare är mycket mörkare och inte lika knallig.

  Lämna ett svar

  Reklam