Hudvård

Nyhet: La Roche-Posay Rosaliac CC Cream

18 maj, 2014

la-roche-posay-rosaliac-cc-cream

Ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till vård för hud som är lite extra känslig är La Roche-Posay. I serien Rosaliac som är framtagen för hud som lätt rodnar eller har rosacea lanseras nu en ny produkt som är både vårdande och färgkorrigerande. Rosaliac CC Cream har SPF 30 och kommer i en enda färg som sägs passa ljus till medium hudton. Den innehåller bland annat det lugnande källvattnet från La Roche-Posay samt ämnet ambophenol som visat sig fungera väldigt väl för rosaceahud.

Som alltid när det bara finns en ”universell” färg blir jag skeptisk till hur väl den verkligen passar alla men det är mycket upp till täckningen också. Trots det och även om jag själv inte har rosacea finns det definitivt dagar när min hud gärna blir lite röd och irriterad och med tanke på hur bra andra produkter från La Roche-Posay har fungerat för mig är jag nyfiken på den här också.

Är det här något du skulle vilja testa?

Köpinformation

La Roche-Posay Rosaliac CC Cream har ett rekommenderat pris på 229 kr, 40 ml och finns att köpa hos utvalda apotek (se lista här) eller ca £17 hos Escentual.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Sasha 26 juni, 2014 at 14:36

  Hej på dig!
  Anv clinique anti redness puder då jag tycker många anti redness primers är för ”silkiga el för ”halkiga ” för mitt anskite(ocj jag har torf hy med rödhet om kinder och näsa,db kul :(!
  Ang denna prodjkt,jag är på jakt efter en ny foundation.
  Tycker mycket bb och cc är ibland lite för hypadd.
  Iaf till min fråga,tycker du denna känns när man applicerar dom fn vanlig flytande foundation tex ftån Mac?? (brukar anv den).
  Vore VÄLDIGT yacksam för svar:)!
  Kram Sasha

  • Svara Emelie 28 juni, 2014 at 12:29

   Jag har dessvärre inte testat denna ännu så jag vet inte hur den känns. Ta en sväng till närmaste apotek som har La Roche-Posay och känn på den där för att bilda dig en egen uppfattning om ifall den skulle passa dig.

  Lämna ett svar

  Reklam