Naglar Recension

Nyhet: IsaDora Second Nail

16 mars, 2011

isadora_second_nail_2.jpg

Produkten kom i en pytteliten necessär med denna lapp på.

IsaDoras Second Nail är som ett skyddande och vårdande skönhetslack man lägger på i två lager på en ren nagel. Den bildar ett skyddande lager som gör naglarna hårdare, jämnare och starkare i ett nafs. Lacket innehåller bland annat omega 3 & 6, mineraler, solrosfröolja, kalcium, rött te, ginko biloba, arganolja och extrakt från olivblad. Finishen blir blank och det torkar riktigt snabbt trots två målade lager vilket jag blev mycket imponerad av. I och med det är detta ett behandlingslack jag inte skulle tveka att ta med mig om jag hade ont om plats i väskan eller att använda om jag hade ont om tid. Penseln och formulan var dessutom riktigt bra att måla med. Resultatet blev inte ett dugg strimmigt vilket det brukar kunna bli med en mjölkaktig formula som denna.

isadora_second_nail_1.jpg

Det enda negativa jag kan komma på hittils är att den lite beigeaktiga färgen gör att naglarna ser lite gulaktiga ut vilket jag personligen inte tycker om. Jag hade hellre sett att produkten hade haft en mjölkigt vit eller aningens blålila nyans för att få naglarna att se vitare ut. Men vem vet – det kanske kommer det också? Jag har kommit att gilla den här produkten och använder den gärna när jag vill ha något skyddande som går snabbt att lacka med. Ett lager och jag känner att naglarna är mer skyddade än innan. Jag tycker dessutom att den har en utjämnande effekt på nageln likt en ridgefiller så jag har använt den som underlack flera gånger. Jag kan varken klaga på torktid, applicering eller hållbarhet bara doften som jag tycker sitter i länge. Förutom det – en mycket bra produkt.

Hur den fungerar som nagelstärkare över en längre tid vet jag inte om jag kan svara på. Jag har använt den regelbundet men tillsammans med andra vårdande produkter men har inte märkt någon större skillnad på antalet naglar som gått av. Mina naglar skivade sig varken före eller efter användning utan för mig är det här mer en nagelstärkare som fungerar under tiden man har den på sig.

Betyg: 4/5
Köpa igen? Ja
Pris: ca 79 kr, 6 ml där IsaDoras produkter säljs

IsaDoras Second Nail kommer ut i butik under vecka 12 (nästa vecka).

isadora_second_nail_swatch.jpg

Här har jag målat två lager på nakna naglar.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Wolfie 16 mars, 2011 at 13:55

  Innehållet påminner om Borghese (stavning???) Hydrating lack som jag köpte på ebay och tycker redan efter en vecka att det verkar smått fantastiskt :-) och – det är helt genomskinligt.

 • Svara Emma 16 mars, 2011 at 14:37

  Kul att du gillade den! Tror jag också ska testa denna.

 • Svara Monica Hansen 16 mars, 2011 at 17:44

  Klart intressant!

 • Svara Stina 17 mars, 2011 at 21:15

  Blir bara mer och mer sugen på det där efter alla positiva recensioner! Får allt ta och köpa ett lack tror jag :)

 • Svara Eleni 18 mars, 2011 at 14:07

  Ska definitivt spanas in!

 • Svara just nail it 15 oktober, 2011 at 20:40

  funderar på att testa den jag med!:)

 • Lämna ett svar

  Reklam