Kroppsvård Solskydd

Nyhet: Garnier Ambre Solaire Dry Mist

6 april, 2014

garnier-ambre-solaire-dry-mist

Garnier Ambre Solaire Dry Mist.

Alla som någon gång svurit över ett solskydd som aldrig torkat (eller som säkerligen skulle ha torkat bara vi orkat vänta) räcker upp en hand nu. Tänkte väl att jag inte var ensam. Är det något som kan få människor att dröja sig för att smörja in sig med solskydd så är det antingen känslan av att vara kletig eller att få en färgad hinna. Am I right?

Lagom till årets solsäsong lanserar Garniers solskyddsserie Ambre Solaire därför en ny solskyddsspray med ”dry touch” teknologi som svaret på allas våra böner. Den här solskyddsprayen kommer i tre olika styrkor och efterlämnar en helt torr icke-vit yta. Med SPF 10, 20 och 30 finns något för alla och dessutom doftar den riktigt gott. Den här kommer att användas flitigt i både vår och sommar kan jag lova.

Och visst använder ni väl solskydd redan nu?

Garnier Ambre Solaire Dry Mist

”Formulan innehåller ett UVA- och UVB-filtersystem med fotostabilt skydd och patenterat Mexoryl XL som effektivt skyddar mot solens strålar. Tack vare den ultralätta konsistensen absorberas den snabbt utan att lämna vita spår eller en fet film på huden. Den innehåller ingen alkohol och torkar därför inte ut huden”. Saxat från pressinformationen.

garnier-ambre-solaire-dry-mist-nozzle

garnier-ambre-solaire-dry-mist-swatch

Enkel att applicera och efterlämnar varken en vit eller klibbig film.

Köpinformation

Garnier Ambre Solaire Dry Mist finns att köpa hos Åhléns och Kicks. Flaskorna innehåller 200 ml och har rekommenderade priser på 139 kr (SPF10), 149 kr (SPF20) och 159 kr (SPF30).

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 6 april, 2014 at 20:40

  Låter smidigt och bra

  • Svara Emelie 7 april, 2014 at 13:10

   Ja jag är riktigt peppad på att testa dem ordentligt bara det blir lite varmare och soligare.

  Lämna ett svar

  Reklam