Doft Kroppsvård

Nyhet: The Body Shop Early Harvest Raspberry

7 juli, 2014

the-body-shop-early-harvest-raspberry

Jag har varit riktigt dåligt på att blogga på sistone. Det är så mycket som har kommit i vägen att jag inte har haft tid för bloggen. Det tar ju en stund att fixa ett inlägg eftersom jag inte är den som kan släppa ifrån mig något halvdant. Dessutom har det varit en period där det inte är så mycket nytt som har intresserat mig men häromdagen hämtade jag ut lite nyheter från The Body Shop och föll pladask för en av produkterna i den nya serien Early Harvest Raspberry.

Att jag skriver en av produkterna är för att jag tycker att de inte doftar likadant allesammans. Min favorit är body lotionen i pumpflaskan eftersom den påminner mig och hallongräddglass. Den är söt men inte sötsliskig utan mer frisk och fruktig. Dessutom är den en riktigt bra återfuktare. Jag skulle faktiskt säga i klass med ett body butter.

Skrubben är av samma typ som den som kom med blåbärsserien tidigare i år. Den är lattjo till konsistensen men skrubbar lite halvdant. Parfymen i samma serie, eller ja Eau de Toiletten, doftar tyvärr inte lika gott som kroppskrämen utan mer som en fruktspray jag kunde ha haft när jag var fjorton år eller så. Inte riktigt min kopp te att ha som parfym men definitivt inget som luktar illa.

the-body-shop-early-harvest-raspberry-body-scrub

Duscha med hallonsylt? Varför inte.

the-body-shop-early-harvest-raspberry-edt

Är det något i serien som lockar dig?

Köpinformation

The Body Shop Early Harvest Raspberry finns i butik från och med 3 juli. Body butter (185 kr, 200 ml), Body Scrub (195 kr, 200 ml), Body Lotion (155 kr, 250 ml), Shower Gel (85 kr, 250 ml), EdT (155 kr, 30 ml).

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam