Naglar

Två nya färger i OPI Designer Series vintern 2012

9 november, 2012

Nu är det dags för OPI Designer Series att utökas med två stycken nya färger. Det är orangea Luxurious och ett mörkrött med gulskimmer med namnet Indulgence. Utifrån OPIs flaskbilder (som i princip alltid är missvisande) ser de båda lite trötta och dammiga ut och inget jag känner lust att titta närmare på.

För mig stod Designer Series, DS, från början för holografiska nagellack. Jag vet inte varför OPI har valt att gå i från det konceptet och för mig är DS inte längre något speciellt. Mer fina nagellack med för hög prislapp. Jag låter det vara osagt om dessa är värda priset för de är verkligen fina, men det finns förmodligen billigare snarlika färger.

Utifrån bilder jag hittade via google visade det sig att det orange Luxurious mer är ett glass-fleck lack som påminner mycket om China Glaze Orange Marmalade. Mycket fint men inte särskilt unikt. Det röda Indulgence har ett väl synligt guldskimmer i flaskan (älska guldskimmer!) och får också lite av glass-fleck finishen men med mer synbart guldskimmer.

Fler bilder och swatches hittar ni hos Lucy’s Stash och Nails and Noms.

Är det här något för dig?

Köpinformation

OPI Designer Series innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 265 kr. Kollektionen finns i butik nu och går att köpa hos Kicks, Åhléns, utvalda parfymerier samt på internet hos bland annat Eleven, Nelly och Lyko.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar. Om du handlar från webbshoppen efter att ha klickat på länken hjälper du till att stödja bloggen ekonomiskt. Vill du inte göra detta kan du själv skriva in webbadressen manuellt.

 

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam