Naglar

Nya nagellack från H&M

19 maj, 2009

Jag sprang in på H&M idag för att se om de fortfarande hade Isadoras nagellack till nedsatt pris, men jag såg inga flaskor alls. Det måste ha blivit ordentligt urplockat.

Däremot fastnade jag framför H&Ms egna smink och fingrade på nagellacken. Det hade kommit tre nya (som jag inte har sett förut), förutom Enchantess Emma och Sophisticated Susanna, nämligen mörklila Goddess On Stage, Cashmere For Me och Precious Principessa. Jag hade en bonuscheck och en rabattkupong på 20 % så tre av dem fick följa med hem.

Målade naglarna med en av dem för en stund sedan så imorgon kommer en NOTD.

hmlack1

Cashmere For Me, Sophisticated Susanna och Goddess On Stage.

hmlack3

hmlack4

hmlack2

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Sofia (heartcore) 19 maj, 2009 at 20:30

  Så fina de ser ut! Var också inne och pillade på H&M’s smink idag, kom hem med ett läppglans minsann. Jag är verkligen överraskad över vilken kvalité det håller till det priset! Där finns många godbitar :)

 • Svara Kerstin 19 maj, 2009 at 20:37

  Fint shoppat! Jag går också och lurar på en rabattkupong, och nu inser jag vad jag ska köpa!

 • Svara Vicky 19 maj, 2009 at 22:24

  Cashmere och Susanna har jag sedan tidigare och de är båda två toppenlack, nu blev jag jättesugen på att ta mig en titt och se om Godess kommit till mitt HM också… tänkte vänta med min check och se om HM tänker på fin Isadora delirious snart de också…

 • Svara Alexlyndra 20 maj, 2009 at 16:28

  Oooh, Goddess On Stage ser fantastiskt ut! Vad kostar dem i fullt pris?

 • Svara Vicky 20 maj, 2009 at 17:27

  40 kronor i fullpris, mitt Godess åkte ner i korgen idag…:-)

 • Svara Emelie 20 maj, 2009 at 22:31

  Sofia> Jag med. Allt är inte bra, men det finns många bra prylar i sortimentet.

  Kerstin> Kul, jag önskar jag hade fler rabattkuponger :D

  Vicky> De kommer säkert snart, de finns ju redan i andra affärer.

  Alexlyndra> De kostar 39:50 kr.

  Vicky> Ja visst är det snyggt :)

 • Svara Marie 20 maj, 2009 at 23:05

  Oh, det korallfärgade och det lila var finfina!

 • Svara Kajsa Kavat 2 juni, 2009 at 16:24

  Nya lack på H&M låter trevligt, dem ska jag också kolla in. De är ju oftast förvånansvärt bra, speciellt när man ser till det låga priset.

 • Lämna ett svar

  Reklam