Makeup

Nya höstiga färger av IsaDora Twist-Up Matt Lips

8 oktober, 2015

Jag vet att IsaDoras matta läppkritor Twist-Up Matt Lips har blivit en favorit bland många. Nu till hösten släpper de äntligen flera lite mörkare färger och jag var såklart väldigt nyfiken. Jag föll inte för dem i vintras när de kom då jag upplevde dem som aningens för torra. Men jag kan meddela att de fem nya färgerna känns riktigt bra på läpparna så får jag ta och leta fram de tidigare färgerna också.

isadora-twis-up-matt-lips-host-2015

IsaDora Twist-Up Matt Lips

 • 63 Majestic Mauve
 • 64 Queen of Roses
 • 65 Ruby Gem
 • 66 Purple Prune
 • 67 Dark Velvet

De fem nya höstfärgerna går i jordnära röda och lila nyanser. Allt från ganska neutralt beigerosa till riktigt mörkt och vampigt lila. Som med så många andra matta läpprodukter kräver dessa lite förarbete för att komma till sin rätt. Jag körde en läppeeling från Etre Belle (som jag fått i en Glossybox) och därefter mitt favoritläppbalsam från Burt’s Bees dagen innan och då blev resultatet riktigt fint.

Jag har hittat flera favoriter bland de nya färgerna och särskilt Majestic Mauve kommer användas flitigt i höst. De mörkare färgerna kräver lite mer vid applicering och blir snyggast om man använder en läppenna först eller applicerar med en läppensel. Konsistensen är oväntat krämig och effekten ser matt ut men känns inte torr eller stram på läpparna.

isadora-twis-up-matt-lips-host-2015-swatches

Har du testat Twist-Up Matte Lips?

Köpinformation

IsaDoras nya färger av Twist-Up Matte Lips finns i butik från och med vecka 41 och har ett rekommenderat pris på 129 kr. Du hittar dem även hos bland annat Eleven och Lyko.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Lackert 11 oktober, 2015 at 22:47

  Alla ser super snygga ut, måste spana in dom känner jag :)

  • Svara Emelie 17 oktober, 2015 at 12:29

   De är riktigt snygga och inte lika torra som de tidigare färgerna. Jag har använt en av dem en hel vecka i sträck!

  Lämna ett svar

  Reklam