Doft

Nya dofter från Library of Fragrance

12 augusti, 2007

Library of fragrance

Eleven har nyligen utökat sitt sortiment med dofter från Library of Fragrance med bland annat kollektionerna Jelly Belly, Kahala och Natural Attraction. Dessutom har de tagit in flera andra dofter som till exempel Vanilla Ice Cream, Strawberry Ice Cream, Marshmallow, Clean Windows och Popcorn.

Trots att jag är mitt uppe i flyttinköp och egentligen inte borde köpa något i skönhetsväg så skapar dessa nya dofter verkligen ett habegär hos mig som heter duga! Men som vanligt är det svåraste att välja vilken man helst vill ha…och ja, sådana beslut är jag dålig på.

Bilder från Eleven

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara SantaCarolina 12 augusti, 2007 at 12:51

    Jag var såååå nyfiken på Library of Fragrance så jag köpte på mig Honeysuckle, Kaprifol, och jag blev så besviken! Doften påminner om kiss (ja jag vet hur hemskt det låter) haha och den sitter kvar på kroppen i ungefär…. ja 5 sekunder. Fast visst, man kanske inte kan förvänta sig så mycket annat för 129 kr.. men jag måste erkänna att jag känner mig sugen på Bubble Gum ändå…hehe

  • Svara Emelie 12 augusti, 2007 at 13:28

    SantaCarolina> Jag har också honeysuckle men jag gillar den. Kan inte riktigt påstå att den luktar precis som kaprifol. Vissa dagar kanske, men andra dagar kan jag inte sätt fingret på vad jag tycker att den doftar. Och ja, de sitter ju inte kvar särskilt länge, men det är lite grejen med dessa också :) Har också sneglat lite på bubblegum haha

  • Lämna ett svar

    Reklam