Internetshopping Makeup

Nya paletter från Morphe – 35F, 35OM & 35OS

14 juli, 2016

morphe paletter

Har ni hängt på Youtube det senaste året och kollat på skönhetsrelaterade videos har ni säkerligen inte missat det oerhört hypade märket Morphe Brushes. Deras borstar hyllas av många youtubekändisar och så även deras ögonskuggspaletter.

Personligen har jag bara varit lite nyfiken på att testa dem men inte tillräckligt för att klicka iväg en beställning. Dessutom har den mest omtalade paletten av alla – 35O – nästan jämt varit slut. Men nu har Brallis fått in både 35O, 35F och de båda spin-offpaletterna på 35O, nämligen 35OM (bara matta ögonskuggor) och 35OS (bara skimriga skuggor).

Är det någon som har testat Morphes ögonskuggspaletter? Jag känner att även om de är hypade måste det finnas en anledning till att de flyger av hyllorna – eller är de just bara hypade? Jag beställde dock just två stycken och hoppas att de blir till belåtenhet. Vilka det blev får ni se när jag fått hem dem.

Köpinformation

Morphe Brushes ögonskuggspaletter och borstar finns att köpa hos bland annat Brallis och paletterna ligger på ca 269-329 kr styck. Frakten är fri vid beställningar på minst 500 kr och kostar annars 29 kr.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam