Naglar P'ssion

Ny mascara och H&M-nagellack

12 augusti, 2008

Jag börjar tröttna på de mascaror som jag har och när jag nu såg att H&M hade rabatt på Max Faxtors Masterpiece så kunde jag ju inte stå emot längre. Det fick bli den vattenfasta då jag inte alls gillar vanliga som går att få bort med vatten.

Dessutom köpte jag Glamarama eftersom det verkar ta slut överallt. Det är en så otroligt läcker lila färg att jag var tvungen att ha det. Det kanske till och med är DET snyggaste lila som H&M har gjort.

I helgen var jag och hälsade på familjen och då fick jag två tvålar från Lush som mamma köpt på sin resa till Göteborg. Honey i washed the kids och Milky bar. Den första luktar så gott att jag överväger att smaka på den, trots att jag förmodligen bara får lödder i munnen då…

Mascara 115 kr, nagellack 29,50 kr.

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Linda 12 augusti, 2008 at 23:40

  Lacket är otroligt snyggt och Honey i washed the kids blir jag lycklig av att dofta på, den är underbar :o)

 • Svara EyeOnBeauty 13 augusti, 2008 at 09:17

  Otroligt snyggt lack:) VILL HA!

 • Svara Sminkan 13 augusti, 2008 at 15:49

  Honey I washed the kids luktar verkligen gudomligt! Önskar den var aningens lite drygare bara. Milky Bar är min favoit. Jag lovar att du kommer älska den. Den dä subtila lilla apelsindoften i den som man får uppleva i badrumsångorna är förrädiskt vanebildande. Älskar!

 • Svara Johanna 13 augusti, 2008 at 19:49

  Glamarama är nog överhuvudtaget ett av H&M’s snyggaste lack :)

 • Svara inthemake 13 augusti, 2008 at 20:35

  Lacket är så snyggt att man får eksem hihihi ;)

 • Svara rocketqueen 14 augusti, 2008 at 09:25

  Jaa, Glamarama är så fint! Men jag ska skicka bort mitt idag, till en tjej i Singapore som troligen kommer att älska det ännu mer än vad jag gör.

  Jag gillar Masterpiece, men jag har blivit allergisk mot den. Ögonen rinner och kliar… Synd, för det är annars en av de bästa jag testat! Nu använder jag Mirenesse Super Long, det är en bra vardagsmascara (inte wow-effekt men ok), mest för att jag är så bekväm av mig när det gäller sminkborttagning!

 • Svara Emelie 15 augusti, 2008 at 00:13

  Linda> Ja tvålen är totalt underbar! Vill använda den hela tiden.

  EyeOnBeauty> Tycker definitivt att du ska köpa det om du hittar det. Det är görsnyggt!

  Sminkan> Ah, den där apelsindoften måste jag utforska. Man känner den sannerligen inte genom pappret.

  Johanna> Ja jag tror nästan det.

  inthemake> Haha den har jag inte hört förut då :P

  rocketqueen> Ah vad roligt, men då får du säkert något roligt tillbaka :)

  Tråkigt det där med maserpiece, den är riktigt bra ju.

 • Lämna ett svar

  Reklam