Hudvård

Ny hudvårdsrutin: Exuviance

17 oktober, 2014

Nu är jag pepp må ni tro! Jag har varit nyfiken på Exuviance i flera år men aldrig gjort slag i saken och testat dem. Det finns ju så många märken därute som pockar på uppmärksamhet! Men nu senast när jag var på pressvisning för deras tre nya produkter kände jag att det var dags för något nytt då jag nästan var klar med att testa Sensai. Jag vet att många svär vid Exuviances produkter och nu är det upp till bevis för att se vad de kan göra för min hud.

Min utgångspunkt är en blandhy med större porer i t-zonen där jag också lätt blir blank under dagen. Resten av ansiktet har jag inga direkta problem med just nu men till vintern brukar yttorrheten komma som ett brev på posten. Jag blev rekommenderad följande produkter som jag också kommer att testa.

exuviance-hudvardsrutin

 • Purifying Cleansing Gel
 • Moisture Balance Toner
 • Sheer Refining Fluid SPF 35 (älsk på inbyggt solskydd!)
 • Evening Restorative Complex
 • Rejuvenating Treatment Mask

Jag kommer att använda dessa fem tillsammans med bland annat den nya trippelpeelingen och kanske också serumet mot rodnad. Jag vet att Lipglossbitch diggar rengöringen och en snabb googling visar på att många som testat har fått bra resultat av produkterna. Jag kör med en annan ögonkräm men det är inte uteslutet att jag införskaffar en sådan från Exuviance också. Precis som att en mer närande dagkräm kanske också behövs lite senare i höst och vinter.

Men nu kör vi – jag är riktigt pepp. OCH jag har till och med tagit en före-bild. Jag återkommer med recension efter 4-8 veckor beroende på hur det hela utvecklar sig.

Är det någon av er som har testat Exuviance?

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Lotta 20 oktober, 2014 at 20:46

  Jag är ju en av dem som verkligen kan intyga att Exuviance är anledningen till att jag har finare hy nu än jag nånsin haft förr! Så jag kör vidare, har lagt till nya peelingen som känns toppen och nya vitamin-c-pulvret som oxå verkar lovande. Lite tidigt att säga ännu.
  Hoppas du blir nöjd med din nya hudvårdsrutin! Syror gör susen med de flestas hy, så jag håller tummarna att din hy inte är något undantag! :)
  Kram Lotta

  • Svara Emelie 20 oktober, 2014 at 22:51

   Jag har ju använt syror tidigare med Mene & Moy och Jan Marini så just det är inget nytt för mig. Men ser verkligen fram emot att hårdtesta Exuviance nu! Det är svårt att inte vilja köpa på sig alla deras produkter bara :)

   • Svara sara 15 november, 2014 at 00:48

    ett tips till er mene moy finns billigt på tradera.com

    även jan marini säljs billigt där.

    • Svara Emelie 2 december, 2014 at 22:27

     Visst kan man handla dessa produkter på auktionssajter. Man kan dock inte vara säker på var varorna kommer ifrån. När det gäller hudvård handlar jag hellre från en webbshop.

  Lämna ett svar

  Reklam