Verktyg och borstar

Ny borste från MAC: #182

1 maj, 2009

mac182

Eftersom MAC aldrig har rea annars var erbjudandet om 20 % på alla borstar ett tillfälle som inte fick gå obemärkt förbi. Jag var förbi på MAC i PUB tidigare i veckan och blev haffad av en av tjejerna som jobbar där och hon testade deras lösa mineralize foundation på mig. Den funkade rätt bra på min hy men jag är inte i behov av en ny foundation just nu. Däremot blev jag förälskad i buffingborsten som hon använde för att applicera pudret med.

MAC:s #182 är en stor kabukiborste med hår som är silkeslena och väldigt mjuka. Jag som tidigare tyckt att min Long Handle Kabuki från Everyday Minerals var mjuk fick ompröva min definition av mjuk. För om det här är mjukt – då är min gamla kabuki bara halvmjuk.

Förutom att vara mjuk är den toppen att buffa in mineralfoundation med. Resultatet blir oerhört jämnt och fint och den river dessutom inte upp små torrflagor på mig. Den är redan en favorit!

MAC:s #182 är gjord av gethår och kostar 460 kr.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Purity 2 maj, 2009 at 00:54

  Visst är den underbar? Min long handle kabuki från EM fick gå och slänga sig i vägen så fort jag fick lägga tassarna på #182!

 • Svara CrazyNails 2 maj, 2009 at 19:54

  Mac har väldigt bra borstar och jag tvekar inte en sekund på att även den här är bra. Litar på dina ord;)

 • Svara Emelie 2 maj, 2009 at 20:14

  Purity> Det kommer nog min EMkabuki också att få göra!

  CrazyNails> Ja vad jag har märkt hittills så är de väldigt bra :)

 • Lämna ett svar

  Reklam