NOTD: W7 Salt n Pepper

Nail of the day / 11 november 2012  / 2 kommentarer

För ett år sedan hade jag fnyst åt skira krämlack med glitter i. Vad konstigt liksom! Men nu har jag helt snöat in på dessa och Salt n Pepper från det brittiska budgetmärket W7 blev först ut att testas.

Salt n Pepper har en krämbas som är så pass skir att den låter det svarta glittret lysa igenom men som ändå är så pass täckande att två lager räcker för full täckning. Det var lätt att applicera och penseln är varken i bredaste eller smalaste lagret. Ett lager Seche Vite ovanpå räckte inte riktigt för att få en helt jämn yta men det går säkert att råda bot på genom att lägga ett lager klarlack innan topplacket.

Jag tycker att det är supercoolt och jag har fått många positiva kommentarer om det trots att många först undrat vad fan jag har på naglarna. Det här är definitivt ett nagellack som sticker ut och faktiskt är helt unikt i min samling.

Passade på att köpa några flera W7 samtidigt: Salt n Pepper, Lava Flow, Multi Dazzle.

Vad tycker du om den här typen glitternagellack?

Köpinformation

W7 är ett brittiskt budgetmärke och nagellacken kostar ca £2-3 styck beroende på var man handlar dem. Jag köpte mina hos brittiska Nail Polish Direct för £1.95 styck och frakten för tre nagellack gick på £4.95. Det tog ca 7 arbetsdagar från beställning till leverans. W7 går även att hitta för ganska billig penning på Ebay.

Senast uppdaterad av den .

Annons:

2 kommentarer till "NOTD: W7 Salt n Pepper"

 1. Åsa L
  11 november, 2012 (3 år sedan)

  Åh, jag gillar verkligen detta lack! Så kul!

  Svara
  • Emelie
   11 november, 2012 (3 år sedan)

   Ja men visst är det häftigt! Inte fullt lika kul att ta bort dock..

   Svara

Kommentera